Dags för formforum IIEn av farhågorna när jag började känna mig dålig var att jag inte skulle orka åka till helgens bloggträff i Stockholm. Idag känner jag mig bättre, det är inte lika tungt att andas och jag skuttar (nåväl) troligtvis iväg till jobbet igen imorgon. Tack vara ikeanyheten BRÄDA sitter jag som en prinsessa och bloggar i sängen. Thank God för trådlöst internet och spännade bloggläsning när man är sjuk! Men det var ju inte det jag skulle skriva om utan om bloggträffen formforum (II). Som ni kanske minns var jag ju en av de privilegierade som åkte till Göteborg i fjol och hade två fantastiska dagar tillsammans med ett gäng underbara inerdningsbloggare. Jag träffade vänner för livet och nu är det alltså dags igen.

Denna gång bär det av mot vår huvudstad och söndag-måndag är vigd åt detta event som än en gång är ett samarbete mellan Trendgruppen och Milk reklambyrå. Förutom att besöka Orrefors KostaBodas flaggskebbsbutik och en rad andra spännande ställen kommer vi även att träffa Jon Eliasson. Herre min hatt! Nu snackar vi min inspirationskälla nummer ett - killen som fick mig att välja en yrkesbana inom design och inredning för en sisådär tio år sen! Är helt larvigt pirrig över detta och inbillar mig typ att jag ska få veta massa designhemligheter och att vi ska bli bästisar. Men hallå, det är ungefär 25 andra inredningsnördar som kommer att slåss om hans uppmärksamhet *skratt*. Det står även IKEA på schemat och jag ser med spänning fram emot vad det innebär; nyheter, marknadsvadelningen, Kurvanvaruhuset?? Vi kommer att bo på Scandic Malmen på Söder och jag delar åter igen rum med min eviga vapendragare Hildur - Little Miss Fixa & Dona slår till igen. Can't wait!

Kommentarer
Postat av: Lotten

Åhh det låter ju hur spännande som helst! Lova att ta mycket kort och utförlig rapport ;-)

2010-10-07 @ 13:56:32
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: pernilla

Åh så roligt! Hoppas att du kan ge oss nyfikna bloggläsare en liten tjuvkik sen.

Kram!

2010-10-07 @ 20:33:34
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Hildur - fixa&dona

Samma här... Can´t wait! Härligt att du kryar på dig. Hade känts bra tomt utan dig! Syns om några dagar. Stooor kram!

2010-10-07 @ 21:28:43
URL: http://fixaodona.se
Postat av: Proforma - Irene

Om du visste vad jag lider... hade så gärna velat vara med även denna gång men jag hade redan lovat bort mig! Får läsa allas förträffliga rapporter efter.

Ha det så kuuul!!!

2010-10-08 @ 00:12:44
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Johanna.B

Jippie då ses vi på söndag! Long time no see som det heter :)Kram

/Johanna

2010-10-08 @ 12:17:43
URL: http://johannab.se
Postat av: Anna-Karin

Väl mött på söndag Sara!

2010-10-08 @ 17:52:55
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Niclaskarolina

good job please keep on the good work

2011-04-27 @ 12:20:12
URL: http://niclaskarolina.blogsmile.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback