Baby BILLY

Här kommer ett paus-inlägg, ja som en paus för mig alltså för ibland behöver man bara byta fokus för att jobba vidare med ny energi efter en stund igen. Choklad funkar också rätt bra.

Förra gången jag stannade på Värdshuset i Älmhult fick en mini-Billy följa med mig hem och imorse såg jag den lilla sötnosen fortfarande stå som en liten borttappad parvel på incheckningsdisken och få vilket hjärta som helst att banka lite hårdare i den omvårdnande kammaren. Vad är det med små miniatyrer och valpar och ungar? Man vill liksom ta hand om dem och gosa med dem och.. (ja främst kattungarna kanske mer än minityrmöblerna dårå) de är ju så oskyldiga och bedårande i sin litenhet. Känner ni likadant, eller är det mitt preggo-hjärta som spökar? Hursomhelst har jag nu en minimonterad bebis-Billy på skrivbordet där hemma som huserar mina washi-tejper, perfekt för ändamålet men jag har bara sett den säljas här i Älmhult och på Ikea Delft. Synd eftersom jag definitivt tror att konceptet vore gångbart i de flesta varuhus.

För som sagt, man vill ju bara... åhh. Come to mama!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men åååh. Kan vara det sötaste jag sett! Kram

2012-03-27 @ 15:56:00
URL: http://www.inredningswaagen.se
Postat av: Emelie Wååg

Men åh, kan vara det sötaste jag sett! Kram

2012-03-27 @ 15:58:19
URL: http://www.inredningswaagen.se
Postat av: Emelie

Hihi, tror minsann jag är lite för ivrig på skicka knappen ibland, så då blir det många kommentarer från mig :)

2012-03-27 @ 15:59:26
URL: http://www.inredningswaagen.se
Postat av: Sofia

Vill också ha - så söt! Var faktiskt på Ikea i Trondheim i lördags. Äntligen... Vet inte vad jag shoppade, men blev väldigt mycket fattigare. Och lyckades på någon konstig vänster att få in fyra vagnar med prylar i en bil som redan hade 4 passagerare. Galet - och lustigt att det alltid löser sig ;).

Ser för övrigt att Grafisk kokbok fått en plats i hyllan - härligt!

2012-03-27 @ 16:02:00
URL: http://tingelings.elleinterior.se
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Emelie: Det gör inget, för att det är du alltså ;) KramSofia: Imponerande, kanske kan utveckla ert bilmärkes historia ;). Hoppas på att få se resultatet på bloggen, har förstått att ni liksom jag har fullt upp med annat... Boken har varit en dammsamlare ett tag men jag ska bli lite kompis med den nu, ska nämligen läsa en distanskurs i grafiska tryck med början nästa vecka. Wiihh. Håller fresten på att beställa sprayfärg som du tipsade om, svåra svåra val.... ;) Kram till dig!

2012-03-27 @ 16:53:24
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Hildur - fixa&dona

Men åh hörrödu... vad fin! :-) Själv har jag ett Tree från Swedese i miniatyr. Det är som du säger, hjärtat bankar allt lite hårdare när man ser dessa miniatyr-möbler. Å miniatyr-Billy är ju dessutom praktisk. Kramen på damen!

2012-03-27 @ 18:54:57
URL: http://www.fixaodona.se
Postat av: Carina

Tror nog att det kommer fler minisar i framtiden...dock kanske en Älmhultsunikitet som kanske bara säljs här. Lite ska väl vara unikt om man nu beger sig till skogen!

Jag jobbade ju i museet förr och många besökare önskade med sig någon souvenir i IKEA-tappning så detta är nog början till det!

Såg den oxå i veckan. Väldigt söt!

Hoppas på fler produkter, vykort mm i framtiden!

2012-03-27 @ 20:04:36
Postat av: Martina I

Åh vad söt! Säljs den bara på värdshuset eller även inne i varuhuset i Älmhult? Vad kostar den?

2012-03-28 @ 23:11:11
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Martina: Inte i varuhuset vad jag vet, utan på Värdshuset mitt emot.

2012-03-29 @ 06:25:19
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Hannasinspo

Jisses, vilken söt mini-Billy!

2012-03-30 @ 13:37:32
URL: http://hannasinspo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback