DIY sänghimmel

Kommer ni ihåg för ungefär tusen år sedan att jag gjorde ett moodboard inför renoveringen av sovrummet? Hursomhelst var där en himmelsäng och fortfarande måste jag hålla till godo med den gamla blå utanför fönstret för här hemma blev det ingen. Ni som följer mig på Instagram (littlemissfixit) vet att jag blev tokinspirerad på IKEA häromsistens där de enkelt byggt en av 2"x2"-reglar (eller 45x45mm som de heter nu för tiden) och vinkeljärn. Så dagens tips till dig med huvudet i det blå. 12 reglar, 16 vinkeljärn, en himla (vitsigt) massa skruv och valfri färg på det kommer förvandla vilken resårbotten som helst till himmelriket. I runda slängar kommar man under femhundralappen i material, åsså lite färg på det. Personligen hade jag ju byggt så att stolparna hamnat precis i sängens fyra hörn, men det är jag det.
 
Foto: eget kollage av bilder från 1, 2, 3 ,4 och en riktigt crapig mobilbild

Kommentarer
Postat av: Ida Nilsson

Åh så häftigt ;)

2013-05-06 @ 19:23:45
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Postat av: Hildur - fixa&dona

Jag har inhandlat x antal meter 45x45mm-reglar senaste veckan, så det är en dimension jag känner mig väl bekant med. Men inte till sängbyggen utan för att bygga förvaringsstegar till kunder. När man minst anar så resulterar det egna snickrandet i beställningsjobb. Däremot har Lowe önskat sig ett sängbygge och jag tror bestämt jag knycker både ditt gästsängs-bygge och IKEA-inspirationen mer eller mindre rakt av. Men först ska arbetsrummet göras klart. Sen så... ;) Stor kram!!!

Svar: Steal with pride som man säger... Nu börjar det väl närma sig slutklämmen vad jag har förstått. Ska bli kul att se det. Kram-kraaam!
Little Miss Fix It

2013-05-06 @ 22:44:53
URL: http://www.fixaodona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback