DIY - en bänk av flera pallar

En dag sent jag vet, men sedan igår ligger ännu ett gästinlägg signerat mig på Ikeabloggen. Kul! Det roligaste med att samarbeta med Livet Hemma är att jag har möjlighet att testa mina diy-idéer utan att skilja mig på kuppen *alla som har en sambo/partner som inte alltid hoppar högt av glädje över alla kreativa projekt för hemmet räcker upp en hand* Däremot kan man ju bli väldigt glad över en hoper gäster på besök och då behövs det fler sittplatser eller hur! Med läderremmar och en borrmaskin fixar man lätt en liten bänk av pallar på rad. Häng sen kuddar i en gardinstång mot väggen så har du middagsbordets skönaste platser. Garanterat. Hela inlägget hittar du här.
 
Väggfärgen är en gammal goding från mitt personliga färgarkiv (ni vet de där färgerna som av en eller annan anledning biter sig fast), det vi kallar "badkarsgrönt" (det är en lång historia) här hemma, och heter Intense Lyon från Nordsjö.
 
Foto: Sara Zetterström för IKEA Livet Hemma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar kombon av trä och läder, gärna med smutsiga pasteller. Superbra ide!! Dina DIY är mina favoritinlägg💛 Väntar även med spänning på mer hundraåringeninlägg. Vi har också nyss flyttat in i en typ hundratjugoåring, inte lika flott som er, utan mer en livetpålandetmedträgolvochvedspiskåk. Ha en bra dag!
//Tippbritta

Svar: Tack och vad roligt att du gillar min DIY. Det blir nog mer från Hundraåringen vad det lider... livetpålandetmedträgolvochvedspiskåk låter hur mysigt som helst tycker jag! ;)Kram
Little Miss Fix It

2015-01-22 @ 12:24:45
Postat av: Anonym

Hur blev det dubbla kommentarer?! Du får ta bort en:))

2015-01-22 @ 12:26:11
Postat av: Åsa

Fint! En fråga, var får man tag på läderremmarna i den storleken?

2015-02-06 @ 23:56:13
Postat av: Biggeros

Så förträfflig idé!! Snyggt med÷)

2015-02-07 @ 12:43:23
URL: http://biggeros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback