Snygg kyl

Nu har du möjligheten att göra kylen till ett kökets konstverk snarare än räkning och vykortssamlare! Sajten Snygg kyl drivs av fotografen Andreas Börjesson som utvecklat denna lite roliga affärsidé. Motivet väljer du lätt på hemsidan eller så bifogar du helt sonika din eget alster och får garanterat en kyl ensam i sitt slag!

Priset; 800:- ink moms och frakt för en heldörr 160x70cm.

Lite exempel på hur det kan se ut:
image225

Bilder: snyggkyl.se

Ansiktslyft för soffan

För en vecka sedan hörde jag talas om företaget som specialiserat sig på att sy nya klädslar till soffor från IKEA. Idag intervjuades intiativtgareen och vd:n  Lesley Pennington på Nyhetsmorgon.

Jag har själv varit inne på Bemz hemsida och visst finns det läckra möjligheter att göra sin soffa lite mer unik, något som vår Tommelilla skulle må bra av, men jag ställer mig en stilla fråga;

Lesley Pennington sa under intervjun att företaget "har en god relation till IKEA", jag bara undrar - Har IKEA en god relation till Bemz?

image223
Denna klädsel är som en riktig vitamininjektion!
image224
Så läcker och stylish!                                          Bilder: bemz.se

Första veckan på nya jobbet!

Jag började mitt nya jobb som inredare på IKEA Kalmar i onsdags, så att säga att första veckan har gått är väl att ta i.. mjukstartade lite emd en tredagars-vecka.

Det känns helt fantastiskt!!

Jag har gjort min första rekvisitasättning [oj oj så många nya uttryck att lära sig], på en vinjett av serien Broder.

Kuvl!

Bild kommer senare...