Goda grannar?

När jag ändå är i tipsartagen kan jag också hänvisa till något jag läste om i tidningen Studentliv, nämligen sajten grannar.se.

En förmedlare av stort och smått, tjänster och gentjänster grannar eller närboeende emellan. Fiffigt. Solidaritet är ett ord som glöms bort alltför lätt.

Fram för lite solidariskt grannskap!

image158
Bild: gettyimages.com

Birthday.se

Har du svårt att komma ihåg när dina nära och kära fyller år?

Eller är födelsedagspresent ett ord som direkt ger dig kreativ härdsmälta?

Då kan lösningen vara sajten birtday.se, där du kan få allt ifrån festtips, presentförlag eller en påminnelsetjänst så att du inte behöver missa en enda födelsedag framöver! Det enda du behöver är namnet på personen du vill fira [ är det alltför vanligt kanske även bostadsadress eller åtminstone orten denne bor på].

Smart! Jag ska genast skicka länken till Kärleken... ;-)

image157
Bild: birthday.se

Zarah Voigt

Lika läckert namn som de smycken hon formger!

Denna tax är så söt att man får hål i tänderna av att titta på den. Jag gillar verkligen plexi, det är ett tacksamt material att arbeta med. Särskilt till smycken.
[tilläggas bör att det inte håller så bra att tappa i golvet.. något som jag fick erfara med broschen till mitt barockarbete i Tyskland. På självaste redovisningsdagen!]

Finns hos Le Shop för 849:-, medlemmar har 20% rabatt till på söndag.

Snälla påskharen...

image156
bild: leshop.se

Studieresa

till textilriket. Ja självklart pratar jag om självaste textilhuvudstaden Borås! Imon bär det av. Textilhögskolan, textilmuseet, Rydboholm och Sandberg ska besökas...

För att hotta upp inspirationskanalerna ytterligare så tänkte jag hinna med hufvudstaden också. Nordiska, "Tennet" och Kulturhuset om jag får be.

Input input input!

Uppdatering [publiceringen i onsdags gick visst sådär...]: Nästan allt hann jag med! Dessvärre inte Sandberg, och att hitta en parkeringsplats på Östermalm var stört omöjligt på lördageftermiddagen... så inget besök på Svenskt Tenn. Men ujujuj! Nu är det dags.

Output output output!

Konservativ

Kalla mig konservativ, stelbent, traditionell eller förändringsfientlig... harig rent av. Men jag gillar inte förändringar, inte om jag inte styr över dem själv.

Känner mig inte hemma i nya blogg.se

Min sida ser inte ut som jag vill [läs: är van] att den ska se ut. Jag vet dessutom inte varför. Nu hittade jag en länk som heter "Det här är ändrat i nya versionen - Läs mer"

så det ska jag göra nu...

Uppdatering: Oj vilka bra grejer de ordnat till, funktioner som jag saknat. Fortfarande är jag inte nöjd med att min  header har  ändrats, men ett litet mejl kanske ordnar till den saken.