identitetskris...

ojoj nu har littlemiss fix it hamnat i en identitetskris... försöker formge bloggen så att den smeker min känsliga hornhinna, samtidigt som min färgälskande själ ska få sitt... ingen lätt nöt att knäcka.... just nu ser den helt gaulen ut!! men det är väl så det är, som mest kaos precis innan det klarnar?

Pärlor

Satt vid matbordet och pärlade [ringar i vanlig ordning]. Tittade upp och möttes av ett litet hålrum... På bordet står två ljusstakar från IKEA. Mellan ljuset och själva botten på ljusstaken fanns det ett litet utrymme, precis lagom för något fint . Det jag hade till hands var ju för tillfället pärlor... Vad passade bättre än rocaille i sommarens favoritfärg ljusgul! Jag toppade med lite större ljusrosa pärlor... så sött så man får hål i tänderna av att titta på det.

Självklart kan man använda vad som helst; små blommor, kristaller, stansade pappersfigurer, paljetter... Som vanligt är det bara fantasin som sätter gränser!

stakarpärlor
Foto: Little Miss Fix It


Linum

Ibland när jag ser vissa saker händer det något inom mig - allt liksom hamnar på plats. Det kan vara en bild, en möbel eller en blomsteräng... Nästan vad som helst faktiskt. Oftast handlar det om färger, och färgharmonier. När det bara stämmer. Stämmer så att det känns!

Det är något som de svenska hemtextils-experterna Linum är bra på. Deras rena textilier har en väldigt skön känsla i sig och färgskalan känns lite behagligt urtvättad. För att inte tala om bilden jag möttes av på deras hemsida. Snacka om vitamininjektion bara genom rätt kombinerade klädnypor!

linumlogolinumlinumkorg
Foto: linum.se


Långed

Härom helgen var jag bjuden till min kompis Charlotte Ryberg på lite releasepartaj! IKEA har ju precis givit ut sin nya katalog och på sidan 59 hittar man inget mindre än bordet Långed, Charlottes egendesignade klaffbord. Ett bord som IKEA tände på under hennes utbildning vid Designhögskolan i Kalmar.

Efter att ha följt henne under delar av resan från skiss till massproduktion kändes det fantastiskt att äntligen få fira framgångarna. Kulinariska tapas, Långed och trevligt sällskap. Mäktigt var ordet!

KalotLånged
Foto: Little MIss Fix It och ikea.se

Roomsevice - aldrig sågade, bara plankade

Framöver kommer jag kunna ta med mig mina favorithantverkare lite varstans. På resan, i sängen och t o m på toaletten om så skulle vara...
Den 10 augusti är det premiär för Roomservice jubileumsmagasin! 

Tidningen börjar att säljas på Pressbyrån och kommer senare att finnas i butiker runt om i landet. I det fullspäckade magasinet får du bl. a
-Före och efter-reportage
-Inredningsskola
-Trender och tips
-Chans att vinna ett drömkök byggt av Johnnie & Mattias

Om man kan prenumerera förtäljer inte historien. Det vore ju bra eftersom vi inte har någon Pressbyrå i Visby.

Rooservicemagazinjohnny_mattiasRoomservice
Foto: kanal5.se