Snabbt, snyggt [& smaskigt?]

Redan under min gymnasieperiod flyttade jag till en egen lägenhet, långt ifrån föräldrars åsikter och matlagning. Därför föråt jag mig nog på nudlar för sådär en 10 år sen...
Har sedan dess haft svårt att få i mig något nudelliknande, om det inte serveras på en thai- elller chinarestaurang.

Men! Var på nyöppnade lågpriskedjan Netto och handlade mat häromdagen. Då sprang jag på dessa snabbnudlar, och ja, det var den snygga formen jag föll för:

nudlar
Foto: Little Miss Fix It

"Tillagning:
Strö alla ingredienserna över nudlarna. Tillsätt 4 dl kokande vatten, lägg på locket och vänta 3 minuter. Rör om och servera!"

Det smakade inte så tokigt som jag förväntade mig. "Läckert" skulle vara att överdriva, men helt okej. Det känns jättelyxigt att allt finns i förpackningen:  nudlar, kryddor, olja , gaffel och servett.  Man behöver endast kokande vatten [vilket man kan få från t ex. en kaffemaskin].

Något som däremot känns väldigt bakåtsträvande är all onödig förpackning. Små plastpåsar kring både servett gaffel och kryddor. Var är miljötänket?

Som en nödlösning emellanåt rekommenderar jag dessa till vilken student som helst. 5:- och lite vatten, måltiden är serverad!

Kommentarer
Postat av: cleo

Det är en bra fuskväg för stressade mammor någon gång ibland också! :-)

2007-01-20 @ 11:30:50
URL: http://cleopethra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback