Nyhet - SLÄTTHULT

I förrgår "rondade" jag på jobbet. Det gör vi varje måndag och det innebär att man går över sina respektive avdelningar man ansvara för och småfixar lite här och där. Då var det dags för BENNO-vinjetten [en liten miljö visad mot vägg eller hörn där vi visar en viss produkt/serie]. Då främst väggen ovanför tv'n som, efter x antal möbelbyten, såg ut som om den stått i frontlinjen vid andra världskriget, med hål överallt.

Jag valde mellan att spackla och måla om väggen helt, klä den i tyg eller sätta upp en tavla. MEN då kom jag på att det var ett perfekt tillfälle att visa en av våra aprilnyheter, SLÄTTHULT, som är en självhäftande väggdekoration i papper. Jag valde motivet "vårdträd" för det passade till övrig stil och färg. 149:- för fyra ark.

Sagt och gjort. Klistrade som tusan och pillade och måttade och... det viktigaste var att täcka alla skruvhål samtidigt som motivet inte fick se alltför tokigt ut.
Totalt gjorde jag nog av med lite drygt tre av arken.

Här är resultatet:

Före
     image341

Efter
     image342

För att lugna ner intrycket och motverka oro mellan väggen, dörrarna och fåtöljens mönster bytte jag den blommiga LUNNA mot en gråbrun.

     image343
Foto: :.sara

Kommentarer
Postat av: Olaileah

i love this page keep it up.

2009-08-14 @ 09:19:35
URL: http://olaileah.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback