Vintertid

Det var väl ingen som glömde att ställa tillbaka klockan när ni gick och lade er, så att ni missade ett viktigt möte eller så? Söndagar ska man i och för sig verkligen inte boka in möten på tycker jag, om de inte innefattar gott te och massa skratt förstås.

             

Denna häftiga klocka har legat på skrivbordet i mappen "att blogga" så länge att jag inte ens minns var jag hittade den (+ att den var dåligt döpt). Jag brukar inte använda bilder el. produkter utan avsändare. Någon som kan hjälpa mig? Den visar tiden genom att de små pinnarna flyttar sig och bildar bokstäverna i den slagna timman. På bilden är klockan alltså typ halv två - mellan one & two.
Urhäftigt! (om jag får vara lite putslustig...)

Kommentarer
Postat av: Johanna.B

Jag minns att jag sett den också någonstans förut men inte heller kan jag minnas vart.. Hmm.. Men cool är den helt klart!



Kram

/Johanna

2008-10-26 @ 21:30:20
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Emilia

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig..:) jag kan ju inget om sånt! Det jag ville säga var att den var supercool.. men lite lätt svårläslig! Kan tänka mig en morgon när det är lite brådis och man måste ha tiden och det snabbt.. innan jag listade ut vad tiden på bilden var... tog säkert 2 minuter.. men så är jag ju inte helt smart heller.. ;) Kramen! (ska bli så roligt att ses idag!!)

2008-10-28 @ 09:34:59
URL: http://wordsinthewires.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sprang på din blogg av en slump och tror att jag kan lösa ditt mysterium med klockan:

http://www.christiaanpostma.nl/

2008-10-29 @ 21:59:16
Postat av: Sara

Men du Sofia, tack så jättemycket!!! Välkommen åter!

2008-10-30 @ 22:10:53
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback