MDF - Mycket Damm Föringenting? del I

Idag var jag åter på jobbet. Oh my, inte tänker jag göra om en halsfluss om det genererar så mycket merarbete... haha. På hemvägen åkte jag förbi brädgården och beställde lite material till soffbordsprojektet. 16 mm MDF som geringssågades i hörnen. Det skall nu borras och limmas och skruvas och spacklas och slipas och grundas och målas och fästas... (därav rubriken). Jag hoppas verkligen att det blir värt allt slit.

Vad håller ni på med för hemma-projekt?

Kommentarer
Postat av: Johanna.B

Oj vilket projekt, många steg innan det är klart. Men det kommer nog bli jättebra! Jag håller faktiskt inte på med några projekt just nu, har ju flyttat hit för inte så länge sedan så allt är som jag vill ha det. Funderar lite på tavlor, det är det enda..! :)



Ha en bra dag!



Kram

/Johanna

2008-09-24 @ 12:44:48
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Anna-Karin

Just nu väntar jag på två sängbord från Bolia som jag ev. ska lämna in för omlackering. Jag inbillar mig att dom kommer bli mycket snyggare efter att jag fått dom i den lack jag vill ha. :-)



Igår fick jag min byrå från Lauritz så det är bara att bära ut på lilla balkongen och börja slipa.



Jag ska också gå ner i källaren och rota fram fyra lådor med inredningstidningar jag sparat. I en av tidningarna finns en idé till en bokhylla som jag tyckte var supersmart när jag läste tidningen för okänt antal år sedan. Frågan är om jag fortfarande tycker det.



Det ska iallafall bli jättespännande att se ditt bord när det är klart.

2008-09-24 @ 17:51:22
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback