Lite påskgodis till kontoret

Jag är mitt uppe i att städa kontoret/gästrummet eftersom vi får gäster över påsk. Min arbetsyta har en tendens att växa och i veckan insåg jag att alla pyssel/design/måleri/modifieringsprojekt liksom sprider ut sig och tar över hela lägenheten (vi har 109 kvm till vårt förfogande, och det borde inte vara en fysisk omöjlighet att bespara ungefär 80 utav dem från mina utkast, byggpapp, idéer, tapeter, uppslag, sprayfärg etc.).

Någon som känner igen sig?

Förmodligen inte för det känns som om alla andra är übermenchen som påbörjar ett projekt och städar sen efter sig en kvart senare när helikoptern är färdigbyggd...
Men jag är stökig, så därför är förvaring a och o. Det finns inte mindre än 28 boxar/askar/lådor för ändamålet på mitt kontor varav de flesta rymmer över 30l, och ändå saknar säkert 100 saker en egen plats, för det har man ju snappat upp att ordning, det fixar man om var sak har sin plats. Working on it!

Just nu är skrivbordet ganska tomt så därför hade de här sakerna definitivt haft sin plats just där. Den klammerfria (miljövänligt) häftapparaten is to die for.


På bilden: Leichturm Classic anteckningsbok A5 149:-, Jo-Jo papperssax 195:-, klammerfri häftapparat som häftar ihop upp till 10 ark genom att snyggt perforera dem 749:- allt från deskstore.se, 60 blyertspennor svart/silver i pennmugg - har tyvärr inte hittat någon återförsäljare men Design•candy är grossisten som jag fått låna bilderna av.

Kommentarer
Postat av: Christian

Finns en lite annan variant som är billigare av den klammerfria häftapparaten hos Ekoprylar.se

2010-02-18 @ 00:20:51
URL: http://www.ekoprylar.se/butik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback