Fina bokstäver från Himlavalvet


En butik som dykt upp i Katrineholm sedan jag flyttade därifrån är Himlavalvet. Den ligger på en av de vackraste bakgårdarna och liksom bara passar in. Om man gillar lantlig/romantisk inredning, shabby chic, gammaldags, gjutjärn, zink, ljuslyktor och märken som ex. Sia, Himla, House Doctor och Rice kommer man att älska Himlavalvet. Butiken har genomgått ägarbyte i sommar fick jag veta och jag hade kunnat stå och prata butiksinredning med den nya helmysiga ägaren hela kvällen tror jag.

Jag skulle köpa en present till vår värdinna men blev även kär i ett litet gulligt "s" med serifer och sedan fick stora "S" följa med av bara farten. Jag fick mitt första S när jag fyllde 27 och håller ständigt utkik på loppisar efter fler till samlingen men med bokstavstrenden som kom för ett par år sen är det lättast att hitta nyproducerat.

             
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: bodil

Så du har bott i Katrineholm! Det har jag också. Jag är född och uppvuxen där och har mina föräldrar kvar där. Jag gillar också Himlavarvet (och Ninas kammare). Det är så vackert där på bakgården hos Per-Arne. Må så gott i sommarsolen!

2009-08-08 @ 10:29:01
URL: http://gladjeamnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback