Lite höstinspiration

Helgen har varit ganska intensiv med 30-årsfirande i dagarna tre, därav tystnaden här i bloggen. Kära vännen L hade fixat en superhärlig tillvaro för alla kompisar i gamla ryttmästare Jeanssons boning, en verkligt mysig festlokal som sommartid brukar vara fullbokat för bröllop. Det finns åtminstone 30 sängplatser vilket verkligen ger upplägg för "helfest". Är nu lite trött efter allt kalasande, men oj vad roligt det var! Har inte haft mer energi än att jag orkat ägnat kvällen åt att uppdatera mig lite på "inredningsnätet" där jag hittade lite att se fram emot! Det tar emot att prata om årstidsskifte redan i mitten av augusti, men onekligen går vi mot höstigare tider...

Kommer ni ihåg Sköna Hems specialmagasin Skapa Stilen? Jag gillade i alla fall det förra så nu längtar jag tills det nya numret kommer ut den 15 september.
Det är alltid kul med lite varianter av tidningarna och den här är fylld med inspiration och konkreta förändringstips och lite fördjupande heminredningskunskap. Sånt kan i alla fall jag aldrig få för mycket av. Vill du få hem tidningen i brevlåda ett par dagar innan den släpps i butik kan du beställa en här.

              
Foto: skärmdump från Sköna Hem

Kommentarer
Postat av: Linda

Härlig blogg du har!

2009-08-18 @ 18:23:51
URL: http://www.knorrigt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback