Stimulanspaketet från IKEA

Idag släpptes den 59:e IKEA-katalogen i ordningen! Jag var inte med vid den stora pressvisningen på Mynttorget i Stockholm men här i Kalmar hade vi också release på torget! Nytt för i år är att formatet är lite mindre och personligen tycker jag nästan den är för liten, men det liksom mycket annat är en av IKEAs satsningar på miljön. Full av inspiration är den definitivt, jag har hunnit bläddra igenom den ganska många gånger vi det här laget och det finns flera nyheter som blivit favoriter - jag tänkte sammanställa dem framöver. Parollen i årets katalog lyder "Vi lever alla lika olika", så sant som det är sagt. IKEA visar att det går att göra stora förändringar hemma med små plånböcker också.

      

Jag brukar inte fota så artistiskt men jag glömde ändra bländare och jag gillar den här överexponeringen på något vis... Den visar ju det viktiga ändå. Liksom förra året kom jag även denna gång över ett av "show"-exemplaren så det är inte jag som är liten, katalogen är jättestor!


IKEA-katalogen trycks i 198 miljoner exemplar på 28 olika språk. Helt otroligt!

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Fick mig ett exemplar utanför Storan i Göteborg i lördags av en glad IKEA-herre som igentligen hade semester. Fortsätt vara artistisk Sara, I like it!

2009-08-16 @ 21:50:24
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Sara

A-K: åhh vad roligt att du redan fått katalogen du också! Har du hittat någon favorit? Ska försöka komma ihåg att glömma bländarinställningen lite oftare då... ;-)

2009-08-16 @ 22:09:53
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback