IKEA PS' sjätte kollektion

I veckor och månader har jag väntat, sneak peek:en fick jag ju redan i slutet av september när jag besökte designavdelningen i Älmhult men nu är det äntligen officiellt. Igår var det pressrelease på Mosebacke i Stockholm där IKEA lanserade sin PS kollektion. Den har arbetats fram under tre år och det var den sjätte i raden sedan den första började säljas 1995. Ett sjuttiotal nya produkter med doft av skandinaviska rötter & hantverk visades. IKEA har fördjupat sitt samarbete med bl. a UNICEF, ännu en gång genom aktiv hjälp snarare än bistånd då vissa produkter är delvis handsydda av kvinnliga indiska entreprenörer. 1 februari kommer man kunna köpa produkterna på tre varuhus; Älmhult, Kungens Kurva och Barkarby. Kalmar liksom övriga Sverige får snällt vänta till 1 april. Själv kommer jag under februari planera just vår lanseringsyta. Så kul!
Några produkter finns redan på hemsidan, och kolla in filmklippet på Dagens Industri via DiTV och "Godbitarna ur Ikeas nya kollektion". Jag är djupt imponerad av Marcus Arvonens myslampa MASKROS så den kommer definitivt flytta hem till oss! 799:-, det är design för de många människorna det.




Foto: pressbild IKEA

Kommentarer
Postat av: Ulrika Isaksson

Oj, vilken fin lampa! Det känns överhuvudtaget som att Ikea fått mycket finare belysning på sistone. Vill också passa på att tacka för en supertrevlig blogg! Har inte tid att läsa bloggar och annat mer än i undantagsfall, men din blogg läser jag faktiskt varje dag! Tack för bra tips och inlägg. Snodde idén med personliga tepåsar - det blev väldigt uppskattat av mottagaren.

Ulrika

2009-01-15 @ 10:29:38
Postat av: Mor

Åhhh, så vacker!!!! DEN vill jag oxå ha sen...

Bland det vackraste jag vet och även har fotat..:)

Kramelikram!

2009-01-17 @ 09:27:29
Postat av: Anna

Den ska jag ha!!!! Tack! :)

2009-01-20 @ 15:51:33
URL: http://totti.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback