Shoppingguide - inredningsbutiker i Kalmar

Nu när sommarsemestern verkligen dragit igång på allvar tänkta jag bjuda på en liten shoppingguide över Kalmars inredningsbutiker. Förutom alla inredningskedjor så finns det ett antal små Kalmarunika butiker också, hör av dig om du kommer till östkusten vettja. Enjoy!

Seagren art & living (Storgatan)
Inte för inte står den överst på listan... Förmodligen Kalmars minsta lilla inredningsbutik med häftiga prylar importerade från asien och pappersprodukter to die for, från Hello Lucky och Shinzi Katoh. Supertrevlig personal. Har även en webshop.Topiary (Kaggensgatan)
En fantastisk butik med ett stort utbud (man kan gå länge i denna affär). Antikt och modernt blandat och Kalmars enda återförsäljare av GreenGate-porslin. Härlig personal. I sommar har de även en "bakficka" med otroliga fynd av gammalt och nytt.Mormors Fönster (Södra vägen)
Romantisk och kontinental stil. Ett stort utbud av textilier för kök och sovrum med sortiment från bl. a favoriten Lexington. Ligger lite avsides men leta dig dit för allt i världen!
          


2B interor (Storgatan)
Här finns allt och lite till. Eller som de säger på hemsidan: "..saker du visste att du behövde... ...saker du inte visste att du behövde" Roliga och trendiga inredningsprylar mixat med riktiga klassiker. Här hittar du bl. a 10-gruppen och Marimekko.

         


Rum Interiör (Kaggensgatan)
Ett brett sortiment av möbler och dekoration. Lite som en blandning av Mio och Inspiration. Bra ställe att gå till om man letar efter en gå-borts-present och inte riktigt vet vad man ska köpa. En butik som passar många (finns i Norrköping, Linköping och Kungens Kurva också).Erik & Alexander (Larmgatan)
En liten bubblare då det säljs lika mycket kläder här som möbler och kuriosa. Det mesta på möbelsidan är vintage och ibland till rena loppispriserna. Mysigt och retro.
          
Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Dessutom finns (i bokstavsordning): Bauhaus, Cervera, EM, Hemtex, IKEA, Indiska, Inspiration, Jysk, Kinnarps, Lagerhaus, Mairo, Mio, Ordning&Reda, Rusta, Village, Åhléns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback