Flyttfåglar i hallen...

Lika lite som jag uppskattar skatan som sitter och tjattrar utanför fönstret på mornarna, lika mycket gillar jag dessa små söta fåglar som flyttade in efter helgen!

Det var absolut inte meningen att det skulle bli ett bloggavbrott av den här kalibern så jag hoppas att ni precis som jag hade fullt upp med att hoppa som små grodor, umgås med familjen och skåla i goda vänners lag så att det inte märktes så mycket... Det börjar dessutom dra ihop sig till semester så man kan säga att jag har fullt upp.
En stående programpunkt när vi hälsar på hos Jespers bror är att åka till Gällstad som ligger 1.5 mil bort. Förutom Lager 157 finns där många härliga butiker som skapar köplusta. Denna gång blev det bl. a dessa små sötnosar från Serholt som hamnade i shopping bagen.
De satte sig genast till rätta på golvlampan i hallen, men vi får se om de stannar där, det kanske är flyttfåglar...


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Linus

Tjena, nu har jag hittat hit. Jag ska försöka hålla lite koll...men nu joppa lite så jag snart får semester ;) Kram kram...



Vi har en kille som snart flyttar in hos oss, han har ett shysst nyhetsbrev tycker jag kring omvärldsbevakning Design, check him out. [email protected] om du vill prenumerera.

2009-06-24 @ 13:51:27
Postat av: Hildur

Halloj! Ah... Lager 157. Där var jag faktiskt i lördags. :-) Blev en hel del shoppat i klädesväg. Vilka fina fåglar! Helt i min smak!

2009-06-24 @ 22:56:31
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback