På tapeten en tisdag...

Oj, redan tisdag! Igår försvann dagen i en hiskelig fart på jobbet och hela kvällen upptogs av ett viktigt möte, vi får se vad det mynnar ut i och jag väljer att inte berätta det än även om det är något väldigt positivt för oss.

Idag har jag varit som ett barn i en godisbutik, jag har kikat på tapeter! Herre min hatt vad många fina det finns. En kollega till mig ska göra om sin mammas vardagsrum och jag är med och hjälper till på ett hörn så idag var det alltså dags för stora beslutsångesten i val av tapet. Jag ringde t o m Hildur för att få lite inside information - tack för tipsen! Det blev dock en helt ny tapet som jag och kollegan kom överrens om passar fint i ett äldre hus som ska få en uppfräschning utan att bli hypermodernt. Jag har ju totalt snöat in på fåglar och visst smet det med ett par talgoxar bland eklöven. Serien Gustav från Sandberg lanserades igår och det lutar alltså mot Waldemar. Beställningen kommer dock inte läggas förrän det är precis dags att tapetsera, detta eftersom vi i dagsläget inte vet om det kommer behövas 2 eller 3 rullar (två räcker precis utan misstag ;-)). Skulle en tredje behövas är det bra att beställa den tätt inpå så att man får en från samma tryckomgång, annars kan det hända att rullarna skiljer sig i färg.

Här är ett par snapshots från butiken och om du tycker bilderna är suddiga så beror det på att de är det. :-) Kamerabatteriet var nästan slut så jag fick ställa fokusen manuellt... Mina brillor gör tydligen inte sitt jobb.


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Hildur

Min favorit också! Men den glömde jag däremot att tipsa dig om. ;-) Se här:

33redirect=%252Fweb%252Fguest%252Ffixaochdona%252F-%252Fblogs%252Ftag%252Ftapeter" rel="nofollow">http://kanal5.se/web/guest/fixaochdona/-/blogs/gustav-nytt-fran-sandberg?33redirect=%2Fweb%2Fguest%2Ffixaochdona%2F-%2Fblogs%2Ftag%2Ftapeter

Trevligt att prata med dig!

2009-06-16 @ 19:53:49
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Hanna

Vad roligt att du gillar Waldemar, jag är själv mycket nöjd med den! Den blir ännu finare när den kommer upp på väggen för det är en halvförsatt rapport på den, vilket tapetspegeln inte kan visa! Lycka till nu, skulle vara mycket roligt att se hur det färdiga resultatet blir!

/Hanna Wendelbo-Hansson, designer Sandberg

2009-06-22 @ 07:31:02
Postat av: Hildur - fixa&dona

Tänka sig att det där telefonsamtalet i juni 2009 skulle resultera i en vänskap och vår alldeles egna inredningspodd drygt fyra år senare. Fantastiskt!

Följ Kom In-podden på Facebook:
https://www.facebook.com/kominpodden


PS. Waldemar är fortfarande en tapetfavorit för min del. Du kan du - Hanna!

2013-10-15 @ 20:18:37
URL: http://www.fixaodona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback