Lillasyster iittala

Här är ytterligare ett fynd från helgen som gick. När vi skulle planera vår lilla tripp lade jag till en timme extra på restiden och det kommenterade min käre make med: " -ja, det är bäst för du vill väl stanna vid alla loppisar och roliga affärer längs vägen".
Han känner mig på pricken!

Fyra loppisar och ett stopp vid iittalas outlet i Strömbergshyttan hann vi med, och det var alltså där denna lilla goding fick ett nytt hem. Det är min första mini Mariskål och att valet blev ljusblått var för att den är så somrig. När jag ändå var där passade jag på att bli medlem i Mylittala, iittalas egen klubb "för oss som tror på tidlös design". När jag skulle fylla i medlemsansökan med namn, adress osv stod det plötsligt Favoritbutik och utan att jag ens hann reflektera över det hade jag skrivit "IKEA"... Gissa om jag skrattade, och säljaren undrade vad som var så roligt. Jesper den förrädaren berättade gladeligen om min fadäs medan jag fick stryka över och istället knåpa dit  "Kosta outlet". Så det kan bli.


Foto & collage: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Elin

Hittade hit via fixa & dona bloggen och hit måste jag återvända! Jag kunde inte heller motstå de fina nyporna från likasom.com, har krokarna sedan tidigare och de är jätte fina. Kanske tom får se dina krokar här i bloggen, jag tittar i alla fall in igen!



Ha en bra dag!

Elin

2009-05-26 @ 09:40:13
Postat av: Anna-Karin

Fin skål - och fina fiskar! :)

2009-05-26 @ 10:12:27
URL: http://www.seagren.blogspot.com
Postat av: pernilla

Shit! Jag läste om tavlan lite längre ner i bloggen och blev lite smått chockad. En gammal kompis pappa har just den där bilden övanför toaletten i sin "övernattningsvåning" som iofs är full av designklassiker och något av det snyggaste jag sett, men jag trodde kanske inte att det var såpass mycket pengar man får hosta upp för tavlan. Den är verkligen to die for!

2009-05-26 @ 20:40:08
Postat av: Sara

Pernilla: To die for är det minsta man kan säga! Att äga en sån fantastisk bild av en sådan fantastisk världsartist... to die for twice eller nåt ;-). Din kompis pappa kanske hade turen att köpa den innan Corbijn blev så känd och i början av upplagan. (Nu höjs den nämligen med ungefär 5000:- för varje ex som säljs eftersom det är så få kvar.) I så fall har han ju verkligen gjort en investering!

2009-05-26 @ 21:12:30
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Sara

Elin: Välkommen hit, vad roligt att du tittade in! Såklart ska du få se krokarna när de kommer! :-)



Anna-Karin: Fiskarna är något alldeles extra, du skulle se butiken de kommer ifrån! ;-)

2009-05-26 @ 21:14:14
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh... så roligt att läsa din blogg! Som alltid. och attans vad du har bloggat de senaste dagarna bara....förstår dessutom tavelfrustrationen...fin var den. Lajbans att du har besökt mitt vackra Halmstad och spat...sicken lyxhelg! Tack för senast på spexet även om vi bara hann ses i si så där...eh tre minuter?? :) krama

2009-05-26 @ 22:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback