Bemz utökar sina modeller

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta, men jag väljer att göra det första eftersom det i förlängningen är en god sak, nu finns nämligen den nya IKEA Stockholms-modellen hos Bemz. Våra soffor är ju en historia för sig och det var länge sedan jag började planera för att få dem att passa ihop. Till slut blev det en variant på den optimala lösningen att köpa två klädslar hos Bemz - en vit IKEA-klädsel och några tygprover senare en vit Bemz-klädsel. Jag fick ett mejl från Bemz; "Du har tidigare frågat om överdrag till Ikea soffan Nya Stockholm 3,5-sits. Tack för att tog dig tiden att skriva till oss med ditt önskemål. Vi vill nu informera om att vi har tagit in din modell i vårt sortiment." Det är här skratt/gråt-frågan kommer in eftersom beskedet kom en månad för sent... Men vet ni, kontentan lyder: Underskatta aldrig ordets makt, och vad efterfrågan kan styra!

Det jag fascineras mest av är nog att det finns teknik idag som gör det möjligt för ett webföretag (opersonligt) att hålla reda på sina kunder så att de kan svara dem 18 månader senare - när önskan är uppfylld. :-) Vem vet, snart kanske vi skaffar stormönstrade överdrag - två likadana!
Foto: skärmdump bemz.comKommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Det var imponerande! Härlig kundservice.

Kram Sandra

2009-10-28 @ 07:48:29
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Sara

hej little miss Fix It!

Roligt att du uppskattade mejlet, även om det kom lite sent just för din del... Vi hoppas att du surfar in hos oss och kanske hittar nåt ändå så småningom. Och vill du veta en "hemlis"? Tekniken som hjälper oss att hålla reda på dina och andras önskemål är ett vanligt mejlprogram... Vill man så kan man :) Mejla om du vill ha tygprover eller har några frågor eller nåt annat!Sara från Bemz

2009-10-29 @ 12:57:06
URL: http://www.bemz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback