Ett nytt Stort Varuhus - bakom kulisserna del 2

Nu har jag precis landat i Stockholm, efter en mardrömsresa med SJ. Jag brukar undvika att skriva negativa saker i bloggen men detta enorma företag med mer eller mindre monopol på våra rälsar borde inte få komma undan med de hutlösa priserna, de strulande avgångarna och den otrevliga personalen. Tyvärr tvingas man att välja miljöovänliga alternativ som bil eller flyg. Usch.

Veckan som gått har bara rusat förbi och sakta men säkert tar varuhuset form. Rummen utvecklas men än är rekvisitasättningen inte helt färdig. Efter en ändring i layouten i sista stund har min avdelning fått stryka lite på foten och jag har ägnat dagarna åt allt ifrån kuddar- och täckensortimentet till att göra schabloner för parkeringsgaraget.



Igår kväll tog jag mig i kragen och istället för att direkt gå och lägga mig så passade jag på att ha en middagsdejt med Purple Area-Susann. Vi åt på Hai - god sushi och mäktig efterrätt, timmarna flög iväg mellan bloggskvaller och design- & inredningsdiskussioner. Jag ser inte riktigt nykter ut på bilden men det beror bara på att jag skrattade så mycket för Susann är en rolig kvinna och jag hade en väldigt trevlig kväll (till skillnad från idag). Nu är det dags att slå ihop de blå för imorgon är det Hemmässan som gäller!


Mobilfoto: Sara Zetterström

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback