Det som gömde sig i paketet från Mio...

...var inget mindre än en Top Hat!! Jag vet inte hur länge jag suktat efter den lampan, men tyckt att det varit i dyraste laget (jag menar, vi snackar Mio inte Flos precis...). Därför var det inget snack igår när den fanns till halva priset! Från början hade jag nog tänkt en svart men eftersom vi sakta men säkert håller på att fövandla möblemanget i vardagsrummet till vitt, så blev det en vit. Tyvärr känns den lite blåvit/kall i färgen och passar inte toppenbra ihop med soffan som har en varmare ton. Men men, den kombon är bara för en kort tid för så småningom ska här möbleras om och lampan får då hamna bredvid läsfåtöljen som är grå, det kommer bli illfint tror jag! Jag stör mig även en aningens på att skärmen är så stor, den är ju större än foten vilket ger lite obalans. Jag får se hur jag löser den nöten... genom att ställa den bakom något kanske :-). Någon annan som har en Top Hat, och vad har ni i så fall valt för ljuskälla? Jag är inne på en STOR vit låg-wattare, något jag ska leta efter i veckan...


Foto: Sara Zetterström


Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Gokväll! Aha, det var den som gömde sig i paketet. Själv har jag en i svart, som inhandlades till halva priset för snart tre år sedan. Förut huserade den bakom soffan. Men när tapeten byttes i vardagsrummet tyckte jag inte den passade där längre. Blev alldeles för dominant. Just nu agerar den som makens sänglampa. :-D Men snart ska den ner i källaren för att göra soffa nr 2 sällskap. Glödlampa... hmm... har en helt vanlig 40 W (eller är det 60???)

Kram på dig!!!

2009-09-13 @ 22:45:28
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Josefine- At home

Jag visste inte ens att MIO säljer den lampan! Jättesnygg! Det är sällan jag besöker MIO men man kanske ska göra ett besök där snart. Det krävs nog en stor glödlampa så jag tror du är inne på rätt spår.

2009-09-15 @ 22:01:19
URL: http://josefineathome.blogspot.com
Postat av: hemmabloggaren

Jäkla schnyggt!

2009-09-29 @ 12:58:22
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: Ottomar

Jag har också suktat efter en liknade lampa ett antal gånger på Nordiska Kompaniet, tyvärr med en ännu mycket saftigare prislapp:( Får man förresten fråga var du fått tag på lådorna bredvid soffan? Skulle gärna vilja ha några i den stilen.

2009-10-21 @ 00:00:18
URL: http://www.ottomar.se
Postat av: Sara

Lådorna kommer från en butik i Visby som heter Kustnära men det är nästan åtta år sen jag köpte dem och ägarna har bytt generation (föräldrarna tog över efter dottern som startade den), adress och till viss del även sortiment. Det beror ju på hur gärna du vill ha dem, ;-) om du kontaktar butiken (www.kustnarainterior.com) så kanske de kan hjälpa dig. Lycka till!

2009-10-21 @ 07:01:40
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback