Ny mässa i sikte - Hem 2009

Hade lite radioskugga igår men idag har jag hittat tillbaka till bloggen igen (och nej, det berodde inte på tisdagens personalfest ;-)..).

För ungefär en vecka sen fick jag en inbjudan till pressfrukost och förhandsinfo på Hem & Villa och Hem 2009-mässan. "Hem & Villa är Sveriges största mässa, som tillhanda har allt för den som planerar större förändringar i hemmet. Mässan görs i samarbete med tidningen Vi i Villa. Hem 2009 är den största publika inrednings- och designmässan i Sverige och arrangeras i samarbete med ELLE Interiör."
Attsingen tänkte jag, jag har varken tid eller råd att åka till Stockholm på en mässa så snart igen efter Formex, och försökte att inte fundera mer på det.
Idag kikade jag in på mässans hemsida och insåg att den är precis den helgen jag ska på bröllop i Stockholm! Om jag bara åker ett par dagar tidigare så kommer jag att hinna med både mässa och fest. Tjoho.

Årets mässa går under temat "Färgstarkt och lekfullt" och om jag skulle sätta ett epitet på den inredning som får mitt hjärta att bulta lite extra skulle det vara just det - färgglatt och med humor, så detta vill jag absolut inte missa! Jag har inte besökt mässan sedan 2003 och då i Göteborg, det verkar vara många riktigt spännade utställare i år och dessutom får man underBARA BARN-mässan på köpet. Du kan läsa mer här.
Denna mässa är även öppen för allmänheten och kanske blir jag lite tjatig men - ska du dit?


Foto: Printscreen Hem 2009

Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Gokväll i stugan! Skulle bra gärna åka, men får nog försöka hålla mig hemma. :-) Det är tillräckligt mycket farande och flängande planerat ändå. Färgstarkt och lekfullt. Det är ord som även får mitt hjärta att klappa lite extra! Jag ser fram emot dina färgglada rapporter! Kraaaaam!!!

2009-09-10 @ 22:34:10
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback