IKEA dukar till fest

Att det råder bröllopsfeber i Sverige, ja i hela världen för den delen har väl inte undgått någon. I juni får vår kronprinsessa Victoria officiellt älska sin Daniel i nöd och lust och inte minst Inredningssverige har feberfrossa och idag lanserar IKEA sin kampanj Fest i slott & koja. På varuhuset i Kalmar har vi gjort härliga bordsdukningar och sängmiljöer värdig en sessas bröllopsnatt hela veckan. De externa kampanjbilderna började många bloggare pumpa ut redan igår och jag kan inte annat än att haka på. De är hur snygga som helst och dessutom stylade av en av mina favoritstylister - duktiga Lo Bjurulf. Hon har skapat en mängd fantastiska miljöer som verkligen lyfter fram IKEA-sortimentet på ett nytt sätt. Jag blir i alla fall festfixarsugen så det förslår! Om du går i giftastankar kan du vinna bröllopsfesten genom att tävla med IKEA. Kolla reglerna här.

Nu ska jag faktiskt gå på fest, passande nog. Trevlig helg på er!


Foto: IKEA

Kommentarer
Postat av: DAHLARNA

Supercoola & snygga bilder! "Synd" att jag redan är gift, annars hade jag gärna haft som sista bilden, men en massa PS Maskros i taket! Underbart! Hoppas att festen ikväll blir trevlig! Ha det gott! KRAM!

2010-04-23 @ 21:09:19
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: jenny

Ja det var verkligen Ikea ur en annan synvinkel.. Kändes verkligen annorlunda. En bröllopsfest hade varit nåt att vinna:)

2010-04-25 @ 21:50:15
URL: http://www.janethepain.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback