Designklassiker: Juicy Salif från Alessi

En av de första presenterna jag fick av Jesper var något jag önskat hett och länge nämligen Philippe Starck's klassiska juicepress för italienska Alessi. Min Juicy Salif har likt en rymdfärja på månen tronat i vårat kök i ett helt decennium och jag har egentligen aldrig använt den utan helt sonika nöjt mig med att den är så fantastiskt fin att titta på. Men till nyår slog jag på stort och började pressa citroner så det stod härliga till och det är inte en designikon för inte då den funkar top noche i både form och funktion.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Kommentarer
Postat av: Jannice

Vilka bilder!! Ursnyggt!!

Passar på att önska dig och din familj en god fortsättning på det nya året !

Kramar Jannice

2010-01-04 @ 10:00:22
URL: http://www.addsimplicity.blogspot.com
Postat av: pernilla

Oh vilka tjusiga bilder!

Jag fick den i 25-årspresent förra året av min mammas sambo som hade snappat upp att den hade stått på min önskelista sedan jag var ca 14 år. =) Än så länge har den endast agerat prydnad i vårt kök, men jag är ack så nöjd. Kanske skulle ta och använda den någon gång också?

Kram

2010-01-04 @ 10:11:41
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Jannice & Pernilla: Tack för komlimangerna! Det är så lätt att få snygga bilder när solen strålar och snön gnistrar utanför... :-)

2010-01-07 @ 20:36:39
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhh, min gick sönder häromdagen. Trodde inte det var möjligt, men den gick i golvet och ett ben bröts. Sorg! Fast jag tycker inte att den är så himla bra att pressa på, så kanske lagar jag den och har den som prydnad...

2010-01-08 @ 21:36:08
URL: http://hannanonien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback