Egenpresent: Mamakrokar

Egentligen blir det ju bakvänt att visa detta eftersom jag har ett kommande inlägg med min svarta önskelista, men ibland är man värd en present eller två och efter en tolvtimmarsdag på jobbet kände jag att det var dags för lite extra belöning. Så jag gick till ILVA och köpte just två egenpresenter från önskelistan - Jonas Bergfeldts Mama-krokar. Ett extra plus för den fina förpackningen och de medföljande skruvarna/ögonen. M-m-m, nu sitter jag på hotellrummet och riktigt längtar efter att få sätta skruvdragaren i väggen där hemma!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Den belöningen var du verkligen värd! Vart är den tänkt att hamna då? Eller är det som vanligt... ;-) Du vet vad jag menar. :-D Kram kram!

2010-03-17 @ 22:41:33
URL: http://fixaodona.blogg.se/
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Hildur: Asgarv!!! You know me to well, jag tänkte nämligen när jag skrev inlägget "ska jag skriva var jag ska sätta dem... hmm, men jag vet ju inte riktigt än.. Hildur skulle aldrig bara köpt dem..." frust Men det är ju för att vi är så lika/olika som vi trivs så bra tillsammans ;) Kram kram

2010-03-17 @ 22:58:10
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Karodie

Mina absoluta faboritkrokar! Köpte 2 st för ca 6 år sedan. Aldrig satt upp dom, för aldrig hittat platsen, men köpet känns strålande ändå. Btw, hela BBS (högskolan i Kalmars ekonomiinstitution) dräller av MAMAkrokar. Detn tyckte jag va fint back in the old days. Puss

2010-03-18 @ 07:13:00
URL: http://vardagdeluxe.blogspot.com
Postat av: Josefine- at home

Hej Sara! Neeej va synd jag missade dig på ILVA, jag som jobbade hela dagen! Jag arbetade nere i entrén med att fixa med de nyinkomna trädgårdmöblerna. Kul att du unnade dig en belöning:) Hoppas allt är bra med dig!



Kram Josefine



2010-03-18 @ 11:07:32
URL: http://josefineathome.blogspot.com
Postat av: Betina

Dom är fina :)

2010-03-19 @ 15:28:41
URL: http://namlooc.blogg.se/
Postat av: Augmented Reality

Excellent site!

2011-01-26 @ 09:48:16
URL: http://augmented-reality.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback