Berlock - spännade klädhängare från Disco Volante

För ett par månader sedan utlovade jag en lansering av ny spännade design här på bloggen. Min vän och tillika formgivare Charlotte Ryberg, bakom designbyrån Disco Volante, visade i höstas upp sin nya klädhängare Berlock. De första bebisbilderna (mina) som var på villovägar har kommit till rätta och nu finns även ännu härligare produktfoton att tillgå via Disco Volante.
Charlotte och jag har alltid haft bra diskussioner när det gäller design och agerar många gånger bollplank åt varann, vilket är fantastiskt när man helt ärligt verkligen vill varandras bästa och dessutom har olika infallsvinklar att angripa ämnet. Och även om jag inte skulle känna henne personligen så är jag övertygad om att jag skulle gilla hennes grejer, hon har en säregen förmåga att använda spännade material kombinerat med gediget hantverk och framställa enkla, funktionella och vackra saker. Nu senast uppmärksammade Berlock, en del i den nya Fashion Object Collection av Disco Volante.

Berlock är en mångsidig kläd- och accessoarhängare. Den råa men dekorativa replänken, kombinerat med de lättupphängda fästpunkterna i solid svartbetsad ek, ger möjlighet till valfri längd, flexibel höjd och tillägg av smyckeslika detaljer (berlocker) i svart 100% ulltextil för snygg förvaring av favoritaccessoarer, plagg och modedetaljer.

Just nu visas den i London men är du sugen på att se Berlock i verkligheten kommer hängaren att finnas i en helt nystartad designbutik i Stockholm från och med januari. I'll keep you posted.


Foto: första bilden Sara Zetterström, Little Miss Fix It. Illustration och övriga bilder Charlotte Ryberg, Disco Volante

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, vilken fantastisk pryl! Jag blev typ kär. Jag vill ha den och hänga upp kläder, väskor och allt möjligt på!

2010-12-04 @ 16:40:05
URL: http://landinskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback