Dolt eluttag i badrummet

När jag var hos Hildur för en tid sen ägnade vi större delen av helgen åt att måla deras hall. Dokumentationsnivån var ovanligt låg och det var inte många bilder som följde med hem, men en fiffig sak lyckades jag fånga på bild nämligen detta dolda elluttag. Det är naturligtvis enklare att planera in något så grundläggande som eldragningar om man som i det här fallet bygger helt nytt men oavsett arbetsgång så är det en smart och stilren idé. Perfekt för hårfön, plattång eller rakapparat som man dessutom kan förvara i skåpet. Badrummet är planerat från grunden och eluttaget är ritat bakom det tilltänkta badrumsskåpet som man sågat hål och satt ett uttag inuti. Praktiskt och snyggt in i minsta detalj.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It



Kommentarer
Postat av: emma

Och har man ingen möjlighet att dra fram ett nytt eluttag i badrummet, så finns det en massa badrumsskåp med inbyggda eluttag. Det finns ju alltid el framdraget för att koppla in belysningen i badrumsskåpen, och eluttaget i skåpet använder "samma" ström. Bl.a. Svedbergs har ett fint sådant skåp. Så fint att jag har jag köpt det till mig själv till och med :)



http://www.svedbergs.se/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&parent=22941&subcat=22938&category_id=22945&product_id=9987

2011-08-03 @ 12:36:26
Postat av: Kakan

Smart och snyggt!

2011-08-03 @ 14:01:25
URL: http://kakform.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback