Mitt sommarjobb

Som ny inredare på IKEA Communications hade jag en fantastiskt rolig sommar där projekten spände mellan högt och lågt och ibland var utmaningen kittlande stor och bollarna att hålla i luften många. Vecka efter vecka tillbringades i studion och ett av alla sommarjobb var att iscensätta en klädbutik. Vi var tre inredare som "proppade" flera byggen samtidigt men extra kul var denna affär som vi kallade MLLE (mademoiselle). Att fundera ut vad man behöver i en butik är ju inget jag gör varje dag precis och det är väl det som är så spännade med att vara inredare. Precis som en skådespelare måste man sätta sig in i rollen och fundera över vad den som bor i rummet gör, behöver och tycker om. Eftersom IKEAs vision innefattar de många människorna kan det variera mellan allt ifrån en studentlägenhet för en kille på idrottsgymnasium till ett äldre par i sin villa eller som här en medelålders kvinna med en klädbutik. Själv är jag extra förtjust i klädstången TURBO och primadonna-belysningen MUSIK. Fler bilder hittar ni på IKEA-bloggen.



Foto: IKEA

Kommentarer
Postat av: Hanna Gärdå

Vad kul Sara, den undre bilden använde vi till ett shopwindow på textil just!! Vi tyckte den var så fin! :) Kram

2011-11-21 @ 22:15:11
Postat av: Linnéa - finheter

Såg de där bilderna häromdagen på Ikea livet hemma. Eller var det i mail från dem? Jaja... hursom. Tyckte iaf stylingen var genial Vem vill inte ha en klädbutik hemma liksom :)

2011-11-22 @ 21:23:26
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: pernilla

Jag älskar't!

2011-11-23 @ 18:44:07
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Caroline

Åå såg bilder från denna butik på inside idag när jag läste om Ikeas nya (för hundrafemtielfte gången) satsning på företagskunder. Kul att fixa till sånt som sen dyker upp lite varstans!

2011-11-24 @ 18:48:30
URL: http://Calorin.wordpress.com
Postat av: Josefine

Gud vad kul! Du har mitt drömjobb!!!

Gick en dekoratörsutbildning i Stockholm våren 2010. Vilket IKEA jobbar du på? Tar ni emot praktikanter? Tack på förhand. Och himla inspirerande blogg måste jag säga!

2011-12-06 @ 14:13:46
URL: http://josefineosterqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback