Det här med att välja namn

Här sitter jag med en stor bit småländsk kladdkaka, helt ärligt tillförskansad genom att dra jag-är-så-postpreggo-och-fjättrad-vid-vårt-matmonster-att-jag-inte-kan-gå-och-handla-men-MÅSTE-ha-kladdkaka-kortet. När jag förde fram mitt önskemål försökte mannen dra sitt vi-äter-bara-nyttigt-och-tränar-inför-vasaloppet-kort men jag spände ögonen i honom och artikulerade att så länge jag främst fungerar som två mattanter till vår lilla mat-och-sovklocka till dottter tänker jag I N T E enbart äta fibberikt och dricka vatten om man säger så. Så nu står vispgrädden vit och fluffig i kylen...
 
Annars händer det inte mycket i bebisbubblan, vi försöker att enas om vad den biologiska mångfalden ska heta och jag säger som rumskompisen i Pretty Woman: God, the pressure of a name! (men det är vi nog överens om, hon kommer inte heta Cindy-f*****g-rella). Men nu är det nära, tre val är gjorda och vi ska bara enas om tilltalsnamnet. Det lutar mot något på E.
 
Jag har både S och Z-muggen från Arne Jacobsen/Designletters och skulle gärna servera framtidens smakportioner på hans fina ABC-tallrik från Modera Museets webbshop. Tipstack till Maria!
 
Foto: produktbild från Designletters & Moderna Museets webbshop
 
 

Kommentarer
Postat av: Tant Johanna

Stort grattis till er väldigt söta lilla tjej! Ska bli spännande att se vad hon ska få heta ;)
Kram tanten

2012-08-12 @ 22:36:13
URL: http://tantjohanna.se
Postat av: Jenny

Stort grattis till er tös, själv blev vår dotter en månad i helgen. Tiden går extremt fort, men det är en sån underbar känsla att vara mamma ;) Vi bestämde igår mellannamnet till vår dotter, medan tilltalsnamnet fick jag veto på direkt efter förlossningen ;) Ändå tog det tre-fyra dagar innan jag kunde bestämma mig och namnet blev Tuva och Cornelia som andranamn.

Ekollonbebisen som du skickade, växer fortfarande, så det ska planteras om ett tag, frågan är bara om man ska köra i kruka inomhus tills nästa vår??

Stort grattis igen
//Jenny

2012-08-13 @ 05:37:58
Postat av: Lisa

Ja det kan vara svårt det där med namn, min minsta plutt fick vara namnlös i över en månad! Vi kunde bara inte komma överens, en dag hette han Alexander, nästa dag Ludvig osv. Tills vi tillslut kunde enas om Sebastian, men jag kan än idag tycka att han skulle ha hetat Nils :-). Kramar från din gamla granne, o grattis än en gång till er dina tjej!

2012-08-13 @ 07:48:29
Postat av: Emilia

"Det lutar åt något på E" hihi... Kram på er fina ni!

2012-08-13 @ 08:19:16
Postat av: Linda

Åh jag som sa redan när jag såg första kortet att hon liknar en liten Edirh! Nu är det spännande! :-)

2012-08-13 @ 21:13:26
Postat av: Lojsan

Ha, ha! Lycka till med namngiveriet, men hur var det nu... är hon en vilding eller en "ängling"?
Kramar

Svar: Definitivt en vildängel!
Little Miss Fix It

2012-08-15 @ 17:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback