Lampa för nattsuddare

Med tanke på hur glest det varit mellan inläggen på sistone så tänkte jag överträffa mig själv medan ongen fortfarande sover och bjuda på ett till idag. Vänj er inte.
 
Inte så konstigt kanske, men det har dykt upp nya behov här hemma i och med den nya familjemedlemmen. Ett är en snällare belysning i badrummet. För handen på hjärtat vem vill ha en 60-wattare eller ett lysrör i nyllet klockan 02.23? Eller 03.57 för den delen, när det stapplas ut i badrummet för blöjbyte. Varken vi eller Boo tokgillar ljusbilden vi har nu om man säger så. Igår natt stod jag i bäckmörker och famlade med förhoppning om att hon skulle vakna med en blöja och inte fyra amningskupor runt rumpan, och då ljusnar det ändå rätt tidigt fortfarande. Gissa hur mörkt det kommer att vara om ett par månader. 
 
Nåväl, behov är till för att lösas och nu har jag kommit på att den forna strömbrytaren till tumlaren (vilken åkte ut dag ett efter inflytt), som lägligt nog sitter bredvid skötbädden, skall bytas ut mot ett eluttag och i det uttaget tänkte jag att denna gullig kaninlampa från Mokkasin kan kopplas in. Lagom ledljus för oss nattsuddare.
 
Foto: produktbild från mokkasin.com
 
 

Kommentarer
Postat av: Crapumayneed-Therese

Finaste kaninen sprider sitt ljus även här hos oss. Bästa grejen.

2012-08-28 @ 23:52:48
Postat av: anna m ludde

Den är himlarna söt! Vi kör på Ikeas spöke. Perfekt som amningslampa!

2012-08-29 @ 22:38:31
URL: http://annatotti.se
Postat av: Lotta-Alla bäckar små

Hej, hittat dig rätt nyligen via instagram. Grattis till nytillskottet i familjen.
Jag har precis fått mitt andra barn för 4 mån sen, och jag använder alltid min iphone som ljus, är lagom för att både hitta rätt och jag byter alltid blöja i sängen, är lättast och enklast för mig/oss.

Hoppas du hittar rätt belysning!

2012-08-30 @ 19:55:46
URL: http://allabeckarsma.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback