Vårt examensarbete - Change

Idag kan ni se reultatet av mitt projektarbete på IKEA-bloggen Livet hemma. Under några bråda dagar i slutet av maj virkades och syddes det förbrilt för att alla DIY-idéer skulle bli klara till plåtningen. Kommer ni ihåg det här inlägget? Jag jobbade med Daniela som är inredarchef i Italien och Vladimir, en inredare från Moskva under temat Change.
 
 
Vi utgick ifrån en förändring som de flesta går igenom. Att bo på liten yta. Som när man flyttar hemfrån, eller börjar plugga (eller kanske båda samtidigt) och ville inspirera till egna kreativa lösningar med textil. Vi utgick från det vita arket, det blanka pappret med vissa ramar som en studentlägenhet kan ha, och fyllde det med tyg, DIY-idéer och personlighet. Precis som med de flesta lösningarna i katalogen så byggdes vårt rum i studion i Älmhult med tre väggar av spånskiva. Otippat va? Så här blev resultatet och vad jag vet kommer ännu fler gör det själv-idéer visas snart igen.
 
Fler bilder finns på Livet hemma.
 
Foto: Magnus Anesund
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oj, vad mycket ni fick in i en bild. Vilket jätte jobb ni har gjort. Kul och personligt!

Svar: Tack Johanna!
Little Miss Fix It

2012-08-17 @ 12:52:35
URL: http://johannasinspiration.blogspot.se
Postat av: Lotta

Vilken kul idé med dörrmattan! Ger mer smak...vad sjutton ska jag brodera på vår?

Svar: Tips! Jag gjorde en hålmall innan och stansade ut hålen för att få det jämnt och fint.
Man kan ju alltid skriva nåt bevingat visdomsord, eller något vänligt som möter gästerna. Eller varför inte "släck lyset" "kolla spisen" eller någon annan uppmaning som man istället har vänt mot hemmet så att det är det sista man ser när man går hemifrån. :)
Little Miss Fix It

2012-08-17 @ 15:51:54
Postat av: erika

gud vilket jättejobb ! så mycket liv ! så roligt :)

2012-08-18 @ 21:23:05
URL: http://www.erikasofies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback