Ett juligt tidningserbjudande för alla läsare

Nu blir det reklam. Allt i hemmet erbjuder nämligen alla LMFI-läsare 3 nummer av tidningen för 69 kr. Lite som en tidig julklapp (eller kanske inte förresten, man måste ju trots allt betala den själv, men tusan så billigt så liiite presentaktigt är det allt) där man dessutom får Allt i Hemmets stora julspecial hemskickad utan extra kostnad, och den tyckte i alla fall jag var inspirerande.
 
Mejla alltihemmet(snabela)aih.bonnier.se och ange "Julspecial" i ämnesraden för att ta del av erbjudandet. Man förbinder sig inte till någon tillsvidareprenummeration utan efter dessa tre (fyra) nummer kan man själv bestämma om man vill ha fler. Och vill man inte ha tidningen själv så är det ju en perfekt adventspresent att ge bort till någon magasinälskare man gillar, erbjudandet gäller nämligen t o m 30 november 2012.
 
Magasinälskare ja, tidningsjunkie, glossy paper addict, prasselpervo - allt passar in på mig och sen Anna Z (tidigare på Family Living) blev chefredaktör känns Allt i Hemmet lite poppigare minsann. Undrar om erbjudandet även gäller för blogginnehavaren?
 
Foto: Andy Prhat, styling Karolina Borg för Allt i Hemmet julspecial 2012
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback