Formforum i glasriket

Jämt när jag kastar en skugga över vår lilla Marsipanros så gör hon en kovändning. Liksom för att säga -nä du mamma, nu ööööövedjive du (ja barnspråk ni vet). När jag & Hildur kom hem igår så sov hon nämligen. I sin säng. Något som inte hänt på veckor kan jag säga. Well well, jag är inte den som är den så, tack! Däremot ledde detta till att vi bloggdamer satt och nattsuddade. Mysigt, men jag kommer väl somna först av alla ikväll.
 
Ja, för snart packar vi bilen och drar till Kosta. Det vankas Formforum med färglära, glas- och dryckesprovning, undervattenskonst och SPA och häng med rikets glaskonstnärer under fredag och lördag... Allt otroligt proffsigt arrangerat av Milk och Trendenser som det brukar vara på dessa träffar. Vi kommer avsluta morgondagen på Design House Stockholm Open i Boda, ett ställe jag och Jesper tar en utflykt till emellanåt. Sist vi var där låg Marispanrosen bara som en liten ostbåge i babyskyddet, nu är det betydligt mer människa som följer med.
 
Och jo, om det här inlägget var osammanhängande så beror det på att Hildur pratade med mig samtidigt som jag skrev det... Multitasking ur funktion. Nu, sätta sig på resväskan för att stänga den, en natt. Var det bara en natt vi skulle vara borta?!
 
Foto: Formforumlogga från tidigare träff och familjebild via littlemissfixita Instagram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback