Etsat på önskelistan: vad som helst av I ended up here

Att jag är en pappersjunkie är ju knappast någon nyhet och jag framhärdar väl inslagna paket eller genomtänkta kort likt en japan. Inte var kortet som firade 1-åringen och kom från andra sidan jordklotet något undantag eftersom min fina vän Jenny har en säregen förmåga att veta precis vad jag gillar (vilket är ganska lätt eftersom vi oftast gillar samma) och nu har jag suttit här och suckat och oo:at över allt från I Ended Up Here. Alla de fantastiska illustrationerna på härlig papperskvalitet (320gr med textur, mmm) och febrilt försökt att hitta en återförsäljare utanför Australien (eller som åtminstone skickar till Sverige). Utan resultat. Så tills någon vänlig själ vill ta in dessa ljuvligheter i avlånga landet falukorv finns de etsade på min önskelista, bemärkelsekorten eller printarna (åhh räven), vad som går faktiskt bra. Så länge så hamnar detta kort definitivt bakom glas och ram. Vad passar bättre i ett barnrum tillhörande en lejonunge liksom. ♥ tack, tack, tack kära Jenny ♥
 
 
Foto: bilder via I Ended Up Here

Kommentarer
Postat av: Humle

wow, helt underbara!

2013-08-28 @ 22:19:58
URL: http://respirato.blogg.se/
Postat av: Mimi

Riktigt coola!

2013-08-28 @ 22:23:30
URL: http://themimi.se
Postat av: Hannah & Hilda

Sjukt coola!

2013-08-28 @ 22:51:33
URL: http://twoteenslifes.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Sara,
Är mammaledig nu men jobbar annars med en kund i Australien. De är jättegulliga där så om du inte har fått tag i korten innan December så skriv. Blev själv alldeles kär i Flamingon!
Annars är det kanske en idé att skriva till dem och fråga om du kan bli deras Sverige/Skandinavien/Europa agent. Du kär ju själv nu och bara du sätter gränserna.
Älskar din blogg i övrigt. Lycka till.
Kram,
Malin

Svar: Hej Malin,tack för tipset och superdupertack för fina ord! Det är läsare som du som får mig att nå oanande höjder!
Kram :.sara
Little Miss Fix It

2013-08-29 @ 00:25:40
Postat av: maandelina.blogg.se

coola :)

2013-08-29 @ 09:42:40
URL: http://maandelina.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej!

Härliga kort :) Du får gärna skriva mer om hur det går för dig och ditt eget. Finns inget jag älskar att läsa mer än när andra kvinnor gör som de känner släpper alla tyglar och bara fixar det. Leva efter sina drömmar det är SÅ inspirerande!

Ha en fin vecka.

Svar: Hej UlrikaKul att höra, jag ska göra mitt bästa för att dela med mig :)
Tack för att du besöker bloggen och tar dig tid att lämna en kommentar, det gillas mycket!
Dito.
Little Miss Fix It

2013-09-02 @ 09:17:44
Postat av: Fia

Åh flamingon vill jag ha till Noras rum! Delar gärna frakt om du hittar att beställa ;)

Svar: Sounds lika a plan! :)
Little Miss Fix It

Postat av: J/W

Men vad roligt att du gillade det, harkel, jag menar Boo gillade det :) Jag köpte på mig några, men alldeles för lite för att bli återförsäljare. Däremot har jag en hel resväska snart med oskrivna vykort av blandad kompott. Leka butik i Växjö Stora-S? Jag kan bli inköpare ;) haha!

Svar: Haha, precis vad jag tänkte när jag skrev det... att kortet var mer till mig än adressaten ;) Gillas! Tror vi har en business plan... ;)
Little Miss Fix It

2013-09-03 @ 09:04:14
URL: http://www.jennywik.blogspot.com.au/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback