Kliv ut - ny bok från IKEA

Idag står regnet som spön i backen, eller som min storasyster uttryckte det: Det regnar så att jag inte hör vad jag tänker. Det finns väl inga bättre pausdagar än de regnfyllda när man får stanna inomhus och kura under en filt och bläddra i en härlig bok? Oh well, eller så försöker man röja hemmet efter den understimulerade tiomånaderstornadon som snurrat fram och som sedan bättre går under namnet Salvequick då hon klänger sig fast runt benet eller på höften som ett litet plåster...
 
Men ikväll, när regnet troligtvis fortfarande smattrar mot rutorna, och hon sover -då ska jag mer än bara snabbläddra i IKEA's senaste bok Kliv ut. En grafiskt härligt lekfull och vitaminkick till bildsamling som tar oss med till 29 spännande uteriörer. Perfekt inspiration under dagar när man hellre håller sig inne.
 
Foto: Faksimiler av boken Kliv ut, Sara Zetterström
 

Kommentarer
Postat av: klara engström

Cool header! :)

Svar: Men tack! :)
Little Miss Fix It

2013-06-26 @ 15:48:09
URL: http://klaraengstrom.blogg.se/
Postat av: Marit

Hej!
Jag gillar din blogg skarpt!
Blev väldigt inspirerad av ert kalas/namngivningsfest! Plockar med mig en hel del kul därifrån :)
Tårtorna som din syster gjort va ju HELT fantastiska!
Måste nu fråga: använde hon marsipan eller sockerpasta? Och den perfekta färgen dessutom! Färdigköpt eller färgat själva?
Tacksam för svar! :) Vänliga hälsningar Marit

Svar: Hej Marit!Tack, så glad du gör mig! :) Inte nog med att tårtorna SÅG fantastiska ut, de smakade ännu bättre! :) Hon använde marsipan som hon färgade in själv (jag skickade en bit tapet på posten som färgprov.. ;))

Lycka till med kalaset och välkommen åter!
Little Miss Fix It

2013-06-26 @ 18:01:21
Postat av: Junitjej

Åh, vad kul!

2013-06-26 @ 19:49:03
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Lotta

Oj, den här boken har jag länge varit sugen på att kika i. Har du varit med om att göra den? Nu blir det att åka till IKEA på semestern!
Kram

Svar: Nej tyvärr var jag inte delaktig i denna Lotta, men jag har jobbat både med inredarna och ett par av fotograferna - och de har gjort ett fantastiskt jobb! :)
Little Miss Fix It

2013-06-26 @ 22:28:54
Postat av: Camilla/Stilitiden

Den är lite kul galen den där boken. Ikea-folket har nog haft roligt när de gjorde den. Bild av hur vi lever, eller snarare vill leva idag. Lite som Volvo-reklamen "Leave the world behind" med SHM/Lune, vi har så mycket omkring oss att vi vill smita iväg, ut i hönshuset om så krävs. Låter corny, men förstås om bläddras i boken;-) Eller kolla in www.cabinporn.com - en stugdröm.

Skön kväll!
Camilla/Stilitiden

Svar: Ja, kul (och stressigt) brukar vara ett signum ;) Fattar precis. Tack också för länken, underbar sajt (och man måste ju bara älska namnet)!Ha det fint!
Little Miss Fix It

2013-06-26 @ 23:36:10
URL: http://stilitiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback