15. SFF2014 & Jens Fager som gäst

När livet med förskoletider och inte minst baciller började för en månad sen så skojade jag om att jag skulle få veta vad VABruari var. Jag S K O J A D E. Men någon tog mig visst väldigt mycket på allvar för nu är vi inne på den tredje rundan som efter vattkoppor & kräksjuka nu feberhärjar liten Marsipanros.
 
Så, lite sent kanske men jag vill ändå påpeka att om det är något program ni tänkt hoppa över av Kom In-podden så välj helst inte det senaste avsnittet, nr 15, för i fredags spelade vi in ett väldigt härligt program direkt på Möbelmässan i Stockholm och hade vår första gäst, vald med omsorg, nämligen formgivaren Jens Fager. Jag säger bara Åhh! (och lite fler bilder får nog komma i ett separat inlägg)
 
Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor. Som vanligt hittar du podden på iTunes där du kan lyssna direkt från webben, eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback