Mitt senaste fynd

Det var länge sedan jag visade något loppisfynd och det är ju lite synd med tanke på att jag "loppat" en hel del de senaste månaderna. 

Ett av de färskaste fynden spikade jag upp i storstugan på torpet idag och det kan vara svårt att beskriva men vissa saker får det liksom att sjunga i bröstet på mig. Balett är en sådan sak och ända sedan före jag fyllde tvåsiffrigt drömde jag om att dansa med rosa sidenskor och tyll runt midjan. Tyvärr fanns något sådant inte på milsvid omkrets när jag växte upp och balettdrömmarna levde bara vidare genom böcker och film.

Det enorma fotot upplimmat på masonit hittade jag ett regnigt snabbstopp på en loppis utanför Älmhult för ett par veckor sen. Det trängdes med många bilder och plancher ihopträngda i ett hörn, alla från Kungliga Operan i Stockholm och var absolut finast. Mer än så vet jag inte, förutom att det blev mitt för 20 kr.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Gissa vem som satt på andra rad på Göteborgs Operan och såg Svansjön den 6 juni? Jag! För första (men inte sista!) gången i mitt liv. Helt otroliga dansare och vacker musik! Jag blir så avundsjuk på ditt fina fotot...och för bara 20kr! Vilken tur du har. Kram

Svar: Du skojar! Åhh, det låter fantastiskt Lotta :) Japp, mycket nöjd på fyndfronten ;)Kram
Little Miss Fix It

2014-06-23 @ 18:10:24
Postat av: Sofia - Sofias Inredning

Vilket superfynd! Verkligen jättefin!:)

Svar: Ja, eller hur! :)
Little Miss Fix It

2014-06-23 @ 21:55:45
URL: http://sofiasinredning.blogg.se
Postat av: Christina

Hej Din blogg, alltså. Älskar den för att du tar så fina bilder, skriver så bra och roligt (jag skrattar HÖGT liksom) och det bästa av allt... du är så naturlig och äkta, försöker liksom inte för mycket. Det behövs inte, det blir ändå sååå bra! Och nu vill jag också ha stuga. Ska bara övertala sambo först. Oj, min fråga var ju egentligen... var ligger denna loppis? Jag bor i Älmhult så det är säkert nära... :) vänlig hälsning Christina

Svar: Förlåt att jag inte svarar förrän nu!! Tack söta du, det är sånna här underbara kommentarer som jag sparar i ett särskilt fack i hjärnan och plockar fram när det känns lite motigt, så fint och bra för egot!! Ha,ha roligt att jag inspirerar till stuga - om en skulle ta och samarbeta lite med Hemnet eller så.. ;).
Loppisen ligger i Urshult, så en lagom liten utflykt en eftermiddag passar ju bra. Men jag ska förbi där i början på augusti så köp inte alla fina fynd är du snäll... ;)

Ha en fin sommar!
Little Miss Fix It

2014-07-08 @ 22:02:54
Postat av: Christina

Hej igen! Så konstigt detta var... jag gick in på min egna blogg nu precis, där jag för övrigt aldrig skriver nånting, och då såg jag att du hade svarat mig här! Nu har jag fixat en stuga/mindre hus till mig och kidsen, och om två veckor går flyttlasset! Ville bara säga det. :)

2015-01-12 @ 21:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback