Renovering dag 24

Inte utan att jag känner mig lite sliten idag, strandad i soffan framför ESC-omröstningen. Det märks att många helger, kvällar och lediga stunder har tillbringats med en skrapa, ett sandpapper, en kniv, spade eller pensel i handen för jag har troligtvis en liten muskelinflammation i armbågen. Aaaj!
 
 
Så, renoveringsarmbåge och gråa hår (tvättbara) har torprenoveringen givit mig hittills. Men det är det negativa. Den positiva listan är så himla mycket längre och motivationen är det verkligen inget fel på. Vi har varit nere på botten och vänt med rivningar och underarbete så varje penseldrag för mig nu en liten bit närmare målet. Planen är att det ska vara beboligt till midsommar, och allt i form av lister och möbler, sånt som ska målas men inte är avgörande för inflytt, som står klart är bonus.
 
Kommer ni ihåg den här listan jag skrev för exakt två månader sedan? De flesta av alla dessa punkter håller på att förverkligas, några saker sker parallellt och vissa saker väntar på att något annat i processen ska bli klart först. Jag trodde ju inte själv att vi skulle orka eller hinna med hälften men så bestämde vi oss för att köra - och som vi har kört.
 
Idag spacklade vi gavlarna, målade lofttaket, kökstaket och murstocken. Tapetserade de sista saknade snuttarna och var på järnhandeln för plåt till uteduschen. Marsipanrosen har haft feber i tre dagar men var piggare idag och jag hoppas det håller i sig även imorgon för då tänkte vi fortsätta att göra skillnad.
 
För visst blir det skillna?! Åh vad jag längtar tills vi målat färdigt taket (minst en omgång till) och kan täcka av det vackra loftgolvet som blev klart i tisdags. Men tills dess, enjoy.
 

Kommentarer
Postat av: emma

Alltså hur får renoveringen att funka och gå framåt med den lilla stjälpredan? Grejar ni alltid tillsammans eller är en oftast vakt och underhållare? Jag är jättenyfiken på hur ni gör för att få det att funka och gå så mycket framåt med en liten samtidigt. Jag lyckas knappt dammsuga!

Svar: You got mail!
Little Miss Fix It

2014-05-18 @ 22:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback