Ta hjälp av proffsen

Idag är det sista dagen på The Camp och jag sitter just nu med en handlingsplan för framtiden som ska presenteras efter lunch. Tack för alla NY-tips som kommit in! Vilka härliga och utförliga kommentarer, tar med mig varendaste en!
 
Jag lade ut en bild på Instagram (littlemissfixit) sent igår från senaste läget på torprenoverarfronten, har lite abstinens nu när jag kopplat bort mig mentalt från det de senaste dagarna. Snart är ytrenoveringen klar och det är äntligen dags för att bygga kök. Jag visade ju en 3D-ritning för några veckor sedan och dagen efter åkte jag till IKEA för att prata med proffsen -de som bygger kök på köksavdelningen hela dagarna. Det visade sig att min lösning inte fungerade i verkligheten eftersom den valda diskhon (som är viktig för stilen) behöver bänskskiva på varje sida och jag fick tänka om en hel del.
 
Dagens tips alltså, gör grovarbetet själv men ta hjälp av proffsen för finliret och för att stämma av alla teknikaliteter så att du inte står med ett kök, badrum eller vad det än må vara som inte fungerar i verkligheten. Ben, beslag och bänkskivor blir egen design/handplockat men stommar och inredning blir från det stora blå varuhuset och den vinnande lösningen ser ut som nedan. Rullvagnen framför köksdelen kommer bli väldigt central vid tillredning etc. eftersom arbetsytan blir så uppdelad p g a diskhon.
 
Fin fredag till er!!
 
Skärmdumpar från IKEA Home Planner

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Lite fredagspepp till dig: GRym är du! Bloggen blir bara bättre o bättre, heja! Ha en fin fredag du med önskar en som läst flera år

Svar: Lite tisdagspepp till dig: Fantastisk läsare du är, förlåt att jag "har potential i återkopplingen" bara... Keep up being the good follower! :-*tack.
Little Miss Fix It

2014-05-09 @ 17:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback