Som att sova en natt i ett Åhlénsvaruhus

 
 
Jag såg i en reklampaus igår att Åhléns har inrett en Söder-etta i Stockholm med enbart ekologiskt, återvunnet, fairtrade, godkänt av Astma & Allergiförbundet Svalan, miljömärkt på annat vis eller av lyocell (miljösnällare textilfiber). 42 kvm av Bra val helt enkelt. Jag vet inte hur det är med er men jag har en bra magkänsla när det kommer till Åhléns. Kanske hör det mer ihop med att det var största (enda) varuhuset vi hade att tillgå när familjen åkte in till stan (uppvuxen 25 km rakt ut på landet) på den tiden det hette Tempo, eller att det var en av få butiker som hade söndagsöppet i Visby när vi bodde där vilket gjorde ett besök till en del av min och Jesper helgrutin (hjärta på den). Visserligen blir en kanske mer kritisk (läs: informerad) med åren men min poäng är att magkänsla verkligen är något subjektivt.
 
Hursomhelt, jag blir sugen på att bo i denna lya, det ser supermysigt ut och alla Bra val-noga utvalt-vi tänkte till här känns liksom som att det skulle vara ett... Ja, bra val. Kul sätt att uppmärksamma ett sortiment på, dessutom väldigt fint och jag blir nyfiken på vem som inrett - inhouse eller någon utifrån. Någon som vet? Bokar ska man tydligen kunna göra via airbnb.se/ahlens men antingen har de inte fått fyr på systemet än eller så är det fully booked fram till forever... 
 
Foto: Skärmdumar från Airbnb
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Det är ett riktigt bra sätt att få oss vanliga dödliga att tänka till gällande miljöval.
Jag tror att det är få som köper möbler/inreder med ett miljötänk.

Svar: Verkligen! För egen del är det konstant närvarande men som hör det nog till undantagen. Heja Ålle som upplyser!
Little Miss Fix It

2014-10-23 @ 08:32:30
URL: http://frkarp.nu
Postat av: S

Hej Sara.

Får jag önska ett inlägg? Jag håller på att bygga nytt hus och undrar hur vi kan få huset sådär varmt och härligt trots vita väggar och räta vinklar?
Som vi (jag) har tänkt hittills så har vi valt en ljus ek 1-stavsparkett som golv över hela huset och "fårskinnsgrå" klinkerplattor i hall och badrum som ligger i anslutning till varandra. Vitt slätt kök med stenbänkskiva, kakel ej valt ännu. Än så länge kommer alla väggarna vara vita för att vi ska kunna bo in oss och se var vill vill sätta andra tapeter/måla. Hur ska vi fortsatt tänka i materialval och basfärger på inredning? Har du några tips?
Kram!

Svar: Jag hade för avsikt att svara och säga att jag gjort ett inlägg om din fråga men du hittade det före... Men som sagt, enjoy! Kramkram
Little Miss Fix It

2014-10-23 @ 13:12:44
Postat av: kittensarecute.blogg.se

Tycker att Åhléns reklam är riktigt bra!
Inredningen är dock inte riktigt i min smak

2014-10-28 @ 23:39:01
URL: http://kittensarecute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback