Loppisfyndade barnböcker

I somras började jag kolla efter barnböcker på loppis. Lite sent kanske eftersom vi läst sagor i snart två år men tidigare har vi fått många böcker, lånat vissa av kompisar vars barn vuxit ifrån dem eller helt enkelt köpt nya speciella favoriter. Av någon anledning har de flesta bokfynden hamnat på torpet, kanske för att vi ofta åker på loppis i den trakten. Mina favoriter har jag dock hittat på Röda Korsets second hand-butik, välvårdade och för blott några kronor styck.
 
Varje gång jag ska fota något till bloggen på kvällar och helger brukar bilderna se ut som på den nedre. En liten nyfiken hand som vill pilla och vara med...
 
Foto: Sara Zetterström
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Har du/ni läst "Bu och Bä i skogen" av Olof och Lena Landström för Boo? Den är helt fantastisk...dessutom är det Bä som tar täten när de ska gå, medan lille Bu ängsligt följer med efter, även om han kaxar till sig emot slutet. Coola "tjejer" som förebilder, kan man väl aldrig få för mycket av eller? :)
Jag har en bok liggande här hemma. Har ni inte den (?) så slänger jag den snabbt på brevlådan till er. Då har ni något att läsa tillsammans på torpet!! Kram Lotta

Svar: Åh, du har ju tipsat om Bu & Bä förr Lotta men jag skäms att säga att jag inte kommit till skott med den serien än... Kram!
Little Miss Fix It

2014-09-03 @ 21:34:08
Postat av: Lotta

Ops! Det hade jag precis glömt! Men vad kul att du inte kommit till skott...då slänger jag i ett litet paket imorgon i brevlådan när jag går till järnvägsstationen. Ska åka till Malmö och heja på sonen som springer Midnattsloppet!

Svar: TUSEN TACK! Nu har Bu & Bä kommit och vi har glada ballonger där hemma :)Bamsekram till dig fina Lotta!!
Little Miss Fix It

2014-09-04 @ 15:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback