Föreläsningspepp

Nyss hemkommen efter en kväll på slottet. Åh vad jag gillar att Kalmar tar till vara på sitt slott och arrangerar allt ifrån julmarknad till bröllopsmässor, fotoutställningar och föreläsningar. Det var det sista som gällde ikväll. Jag och Madeleine dejtade över en kvällssupé i Slottsrestaurangen - Soppa på persiljerot (och något mer som jag alldeles bestämt inte kommer ihåg), det var så gott att jag fick hejda mig själv från att slicka tallriken! Mätta och förväntansfulla tog vi sällskap med bloggkollegan Jannice/Add Simplicity upp till Gröna salen där just hon skulle prata Feng Shui i ett par timmar på sin härligt breda småländska (med världens snällaste lilla tremånaders som sussade sött på första parkett). Och nu är jag så föreläsningspepp så där som man bara blir när folk av samma skrot och korn samlas i ett gammalt slott, äter gott och förkovrar sig i inredning. Man skulle kunna säga att det är Chi all over the place.
 
Mmm, så galet gott! Thomas & Lotta gör ett suveränt jobb i sin restaurang.
 
Fina Madeleine har minsann minst en räv bakom örat.
 
Så roligt att träffa Jannice, det var ett tag sedan sist för hon var ju mammaledig på mässracet i våras, när de flesta bloggkollegor träffas.
 
Få saker imponerar så mycket på mig som kunskap. Kunskap är inspiration och kunskap är makt. Kunskap är sjukt attraktivt oavsett om det är en finnig datanörd eller en snygg Feng Shui-konsult som besitter den och jag vill inte dö nyfiken.
 
Foto: bild 1,2 & 4 Sara Zetterström, bild 3 Madeleine Petersson
 

Kommentarer
Postat av: Jannice Wistrand

Men du vilket fint inlägg!! Tusen tack snäckan ! Var så roligt att träffas! Alldeles för längesedan . Hoppas ni får en fin helg! Stooor kram Jannice

2015-05-01 @ 08:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback