Så får du bort limrester efter exempelvis prislappar

Ni vet hur irriterande det när man tar bort en etikett eller prislapp och kvar blir limrester som snart blandar sig med lite ludd och smuts...
 
 
Tidigare har jag gnuggat med diskmedel och vamt vatten utan särkilt bra resultat så jag måste erkänna att jag var skeptisk till att detta husmorsknep verkligen skulle funka, men det gör det! Hur enkelt som helt och det bästa av allt - inga starka kemikalier behövs, du har det förmodligen redan i skafferiet.
 
 
Ta några droppar matolja på en bit hushållspapper (kanske inte finaste olivoljan som jag råkade göra) och gnugga lite lätt på limmet. Tada!
 
[ o ]: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Emma

De där limresterna kan verkligen reta mig och när jag sedan funderar varför jag hänger upp mig på vissa saker lite extra mycket blir jag ännu surare på de där limresterna, så detta tipset var nog det bästa. Någonsin!

Svar: Ahahaha, och som Malin även påpekar i kommentarsfältet - det funkar fint även på plåsterrester. Om det nu skulle vara något du hänger upp dig på ;)
Little miss fix it

2015-12-07 @ 21:01:08
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Malin

Funkar även på plåsterrester på känsliga små barnknän eller annan tilltygad kroppsdel. Barnolja funkar ju också såklart!

Svar: Fiffigt!
Little miss fix it

2015-12-08 @ 11:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback