Dagens kontor

 
Jag jobbar hemifrån idag. Ibland är det skönt att inse att det faktiskt passar bättre att sitta hemma än på kontoret och idag var det just en sådan dag, inget släpande på väska/dator/kamera och inga funderingar om det ska bli regn och hur jag bäst skyddar cykelstolen. Tyvärr är det lite mulet för hemmakontorets största tillgång (förutom kylskåpet) är det fantastiska ljuset som flödar in i vårt allrum. Det har kliat i mina fingrar länge när det kommer till just soffdelen av rummet och kanske var det att tavlorna äntligen kom upp men det gjorde hur som helst att jag ville sätta färg på't.
 
Man tager vad man haver så igår dammade vi av ett par burkar färg som stått i källaren. Den ena med Alcros Sommarregn (från vårt kök på Gotland och även mitt kontor) och den andra med Nordsjös Deep Paris (från torpköket). De är snarlika varann men den första är lite mer grön och den andra lite mer grå. Självklart ville vi olika, det är liksom mer regel än undantag, så vi klunsade om saken. Jesper vann och det blev Sommarregn. Kalla mig gärna förändringsobenägen men jag älskar den - här också!
 
Något annat jag håller varmt (i dubbel bemärkelse) är ju te. Idag blev det ur den här nya favoritkoppen som Jesper hade med hem från Kina - så vacker! Och har ni testat Marabou Japp än? Alltså go-ho-ho-oodast ever. Eeehhh, I'll run that extra mile.
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Ida

Det blev väldigt fint med tavelväggen och Jag älskar verkligen färgen på väggen!

2015-06-15 @ 19:52:28
URL: http://fembarnochjag.blogspot.se
Postat av: Hildur - fixa&dona

Vad fint det blev! Sommarregn målade även jag med en gång för en massa år sedan - då i ett gästrum. ;)

2015-06-16 @ 00:59:51
URL: http://bloggar.aftonbladet.se/fixaodona
Postat av: Henrietta

En så fin färg!!

Svar: :)
Little Miss Fix It

2015-06-20 @ 18:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback