En möbelkollektion för sinnena

God morgon, god morgon early birds, jag vet att många undrar så bäst att dela. ASAP. Ända sedan möbelmässan har man pratat om release i augusti men nu vet jag mer exakt - lagom till skolstarten släpper så Ikea äntligen Sinnerlig -designsamarbetet med Ilse Crawford. Jag kan inte låta bli att låta mig förföras av bilderna som damp ner i mejlen (och bjuder därför på pressbildsbonanza). Möblerna känns så rejäla, formmötena vackra och materialvalen så .. hmm.. ikea-Ikea. Den djupa förälskelsen råder för närvarande för glaskarafferna med kork, de bulliga fian svarta krukorna och dagbädden. Har du sett någon favorit som gör att du överväger att tälta utanför varuhuset den 14 augusti för att inte gå miste om den?
 
Uppdatering: My bad, Sinnerlig kommer säljas under ett helt år (Wawawiiiwa!) så tältning bör inte vara nödvändig... Om en inte absolut måste vara först förstås.
 
 
Foto: pressbilder från Ikea
 
En läsare hörde av sig och undrade om möblerna i kork är gjorda för utomhusklimat. Det är de inte men jag tänker, precis som med Nipprig, att om ute är det perfekta stället att ha dem så får det väl bära eller brista. Lämna en kommentar om ni vill veta prislappen på något särskilt.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, soffan! Helt perfekt. Finns det några mått och pris på den?

Svar: Ja visst är den fin! B86 L192 H73cm, 3000kr
Little Miss Fix It

2015-06-18 @ 13:13:44
URL: http://ultramalin.blogspot.com
Postat av: Anonym

Min man & hans vänner hade sett någon sitta på en dagbädd i en dokumentär & spekulerat i vad en sådan möbel kallas. De kom fram till "orgieplattform". En måste kanske känna dem för att inse exakt hur roligt det är.Själv dog jag lite./Sandra

Svar: Interna skämt när de är som bäst ;)
Little Miss Fix It

2015-06-18 @ 21:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback