Colour of the year 2016

Orcher Gold - eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man nu hittar butiker, hotell - och restaurangverksamhet.
 
 
Som jag skrev tidigare så är denna lite smutsiga guldockra en färg som passar fint med många andra kulörer. Burgundy, grålila och mörkt grönblå till exempel. Förutom att lyssna till en inspirerande omvärldsrapportering på designfronten från Per Nimér så fick alla deltagare göra varsitt moodboard med årets färg som grund, det var så roligt att se alla kreera loss!
 
 
På kvällen satte vi oss till bords på River Café där det serverades en trerätters som fick smaklökarna att dansa breakdance, minst sagt. Otroligt fint ordnat av Change och Nordsjö. Tack för att jag fick komma!
 
Det var en väldigt rolig dag även om det ser ut som att jag just berättat att katten dött...
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men jisses vad skoj! Jättefin färg och för den som ännu inte prioriterat in den i inredningen (jag) blev det iallafall höstens och vinterns jackor till småkillarna 👌

Svar: Ja, som den lite skarpare lejongul kan jag tänka mig både det ena och det andra i färgväg :)
Little miss fix it

2015-09-26 @ 15:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback