Mitt senaste fynd

Imorse vinkade jag av kusinen med familj som skulle till ALV, lyllos dem! Sedan har jag ägnat förmiddagen åt att leta entreprenörer till att renovera vårt badrum. Jag vet inte om det är likadant i hela landet men här på sydostkusten byggs det så mycket att privatpersoner med sina småprojekt i stort sett får vara tacksamma om någon byggfirma v i l l ta sig an jobbet. Väldigt frustrerande. Firman vi har närmast till hands frågade om det kunde vara aktuellt nästa vår? Nä, nu har livet kommit emellan länge nog så nu vill vi göra det genast (d v s när de har tid att bygga, strax innan jul). Nog om det.
 
Det var länge sedan jag visade något loppisfynd, och helt ärligt så var det jä-ättelänge sedan jag var på någon loppis överhuvudtaget. Jag blir mest stressad över att fylla mitt hem med fler saker nu för tiden så därför har jag nog undermedvetet undvikit att utsätta mig för att handla något onödigt. Och ja, just nödvändigheten i dessa fynd kan nog diskuteras. För visst kan havregrynen fortsatt stå i sin påse i skafferilådan men med den här fina burken har jag dem gärna framme. Precis som ovanför sittbänken vid matbordet på torpet så planerar jag att sätta upp en hylla som ska få löpa övanför köksdelen och husera torrvaror. Dekorativt och lätt tillgängligt.
 
 
Besticken har jag klurat på vad de är avsedda för, någon som vet? Vickningsgaffel eller bestick för enarmade, s. k. Nelson-gaffel? Hursomhelst föll jag för materialen och ser dem som ett tillskott vid en annorlunda dukning, eller middag med lättskuren mat. Klart står i alla fall att de är från Eskilstuna Jernmanufaktur med den fina loggan med ankaret, ett E och kronan över.
 
 
Dessutom prutade jag med ett par böcker och en bättre begagnad majblomme-pin som Boo hittat, på köpet. Det är liksom lite av sporten med att shoppa loppis.

Kommentarer
Postat av: Trollet

Älskar loppis!

Svar: Jag med, särskilt när någon annans skräp blir min skatt...
Little miss fix it

2018-06-26 @ 13:43:43
URL: http://lchftrollet.blogg.se
Postat av: Anonym

Besticken är nog gafflar man tar upp mat med, tex vid ett smörgåsbord

Svar: Men varför kniven då? Att skära av det kallskurna man ska ta upp från fatet? Spännande att inte veta :)
Little miss fix it

2018-06-26 @ 15:58:03
Postat av: Emma Thun

Mina inköp har också blivit betydligt färre, men hade den där havregrynsburken ha,mat framför mina ögon hade jag inte tvekat en sekund!

Svar: Det känns å ena sidan bra att köpa förre prylar men å andra sidan lite sorgligt att jaktglädjen liksom dunstat tycker jag...
Little miss fix it

2018-06-26 @ 18:03:19
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Jessica Högberg

Exakt!

2018-06-27 @ 09:01:32
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback