Beslutsbonanza & badrumsbabbel

Jag har precis fällt ut landningsstället för några timmars sömn hemma hos svärföräldrarna i Nyköping innan jag kör vidare mot Formex imorgon. De senaste dagarna har varit onödigt spännande då vi upptäckte sågspån från skadedjur i bjälklaget och den tänkta golvbrunnen plötsligt inte var godkänd för den satta planlösningen. Jag har varit 100% byggprojektledare utan att kunna koncentrera mig på något annat och hade tur som tusan att Anticimex hade ett återbud och kunde komma bara på två dagar (istället för sju) -ingen fara för frossande maskar, hurra!! Och till slut samordnade jag åsikter från leverantör, återförsäljare, plattsättare och rörmokare gällande golvbrunnen. Den tilltänkta fasta halvväggen mot duschen har ritats om och kommer ersättas med ett glasparti så fort jag fått tag i en smed som kan göra det som jag vill ha det. Eller först måste jag kanske klura ut exakt hur jag vill ha den. Ägnade en stund åt att uppdatera moodboardet för badrummet. Det känns viktigt när besluten måste revideras på stående fot för att slippa skicka hem en hantverkare eller försena bygget och efter att det känts som ett nederlag att förlora  väggen som ramade in den Victorianska stilen mot en modernare variant så är jag nu riktigt sugen på att skapa ett badrum som går hand i hand med både sekelskifte och samtid.
 
"Hundra år av badrum" kanske jag kan kalla detta kollage av pinterest- och produktbilder. Här hittar ni förresten min badrumsmapp på Pinterest.
 
 
 
Skulle ni vilja att jag ägnar ett inlägg åt att kika närmare på de val som gjorts?


Kommentarer
Postat av: familjenkaotisk.blogg.se

Ja det skulle vara kul om du ville titta närmare på dina val :)

2019-08-23 @ 12:47:57
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja vad intressant. Renovering är svårt, särskilt när det finns så många val. Står själv för en uppdatering badrum i nya huset om något år och har redan börjat spåna.

2019-08-24 @ 06:23:12
Postat av: Anonym

Ja snälla gör det. Du är så kreativ o inspirerande. Alltid kul att se dina lösningar. Vad är det för maskar? Finns så mycket en trähus ägare ska oroa sig för....

2019-08-24 @ 09:28:06
Postat av: Anonym

Ja snälla gör det. Du är så kreativ o inspirerande. Alltid kul att se dina lösningar. Vad är det för maskar? Finns så mycket en trähus ägare ska oroa sig för....

2019-08-24 @ 09:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback